Free cookie consent management tool by TermsFeedNetEnt obține Certificarea ISO 27001

NetEnt obține Certificarea ISO 27001 și intră pe piață elvețiană

Potrivit unui material publicat de casinonewsdaily.com, unul din cei mai cunoscuți dezvoltatori de conținut pentru cazino, NetEnt, tocmai a anunțat primirea standardului global ISO 270001. Este vorba de o certificare ce le deschide noi perspective pe piața jocurilor de noroc. Prima tara în care NetEnt a decis să intre după dobândirea acestui certificat ISO 27001, este Elveția.

Certificatul ISO 27001 este acordat companiilor care își dovedesc angajamentul fata de managamentul securității informațiilor. Procesul de testare și certificare acoperă protecția unor informații sensibile. Vorbim despre dezvoltare, infrastructură și configurarea unor rețele.

netent obtine certificarea iso 27001
NetEnt obtine certificarea iso 27001

ISO 27001 le permite celor de la NetEnt și alte lucruri. O deschidere mai mare către teritorii noi. O participare la Asociația Mondială a Loteriei, o facilitate ce nu a fost disponibilă până în acest moment.

NetEnt obține Certificarea ISO 27001 și intră pe piața din Elveția

Elveția a devenit primul teritoriu în care NetEnt și-a prezentat portofoliul imediat după ce compania a obținut certificatul ISO 27001, săptămână precedenta. Distribuitorul de origine suedeza a declarat faptul că acest conținut al cazinourilor online va putea fi regăsit în Marele Cazino din Luzern și în cel din Baden.

Elveția a dispus de o reorganizare a pieței jocurilor de noroc vara trecuta. Cele două mari cazinouri din Luzern și Baden au făcut deja pasul și către online.

Integrarea conținutului celor de la NetEnt în Marele Cazino din Luzern a avut loc prin intermediul platformei de iGaming Paf. Pentru Marele Cazino din Baden a fost utilizata platform Gamanza. Distribuitorul suedez de iGaming plănuiește să își îmbunătățească portofoliul. Astfel, va colabora și cu alti operatori de pariuri de pe teritoriul Elvetiei, în lunile ce urmează.

Noua certificare ISO 27001 le va permite celor de la Red Tiger să ofere soluții pentru NetEnt în domeniile în care astfel de certificări sunt necesare. Red Tiger este o companie achiziționată de NetEnt în toamna trecută.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

NetEnt în România

NetEnt este un distribuitor cu o experiență de peste 20 de ani, ce în prezent operează și  pe teritoriul României. Jocurile dezvoltate de gigantul suedez atrag jucătorii prin grafică excelentă, efecte sonore, complexitate și funcții atractive. În Romania, putem juca sloturi ale celor de la NetEnt la operatori online precum NetBet, Unibet sau Vlad Cazino.

Încearcă patru din cele mai tari sloturi marca NetEnt!
Jocuri pacanele: Guns N’ Roses
5.0/5
Jocuri pacanele: Guns N’ Roses
Jocuri pacanele: Planet of the Apes
5.0/5
Jocuri pacanele: Planet of the Apes
Pacanele gratis: Jumanji
5.0/5
Pacanele gratis: Jumanji
Jocuri ca la aparate: Starburst
5.0/5
Jocuri ca la aparate: Starburst
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash