Free cookie consent management tool by TermsFeed

Push Gaming sărbătorește extinderea în Europa prin intermediul NetBet. Furnizorul de jocuri B2B (business-to-business) Push Gaming tocmai ce a semnat un parteneriat cu unul din cei importanți operatori de pe piața jocurilor de noroc din Europa – NetBet. Astfel, compania va livra gama sa de jocuri, pentru clienții acestui operator.

Nume populare din portofoliu precum Jammin` Jars 2, Mystery Museum, Fat Drac sau Big Bamboo pot fi accesate de către clienții NetBet, alături de două jocuri ce urmează să fie lansate: Fat Banker & Mad Cars.

Joacă gratis 3 din cele mai populare sloturi online de la Push Gaming

Jammin Jars 2
5.0/5
Jammin Jars 2
Pacanele gratis online: Mystery Museum
5.0/5
Pacanele gratis online: Mystery Museum
Fat Drac
Fat Drac
Pacanele gratis online: Mystery Museum
5.0/5
Pacanele gratis online: Mystery Museum

Push Gaming sărbătorește extinderea în Europa prin intermediul NetBet

Inițial jocurile Push Gaming urmează să intre pe piața din Marea Britanie și România. Astfel, dacă nu ai deja un cont online deschis la NetBet, acum este ocazia perfectă să îți deschizi unul, cu un bonus pe măsură.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

În cele din urmă, oferta acestui furnizor urmează să intre și pe piața din Olanda (Țările de Jos) – aceasta fiind o piață reglementată recent. NetBet operează în prezent în mai multe țări europene, oferind clienților experiențe de calitate în domeniul pariurilor sportive, al cazinoului online, poker sau chiar loto.

Declaratie Fiona Hickey despre - Push Gaming sărbătorește extinderea în Europa
Fiona Hickey, director de vânzări Push Gaming

Acum, acest operator își dorește să integreze în oferta sa jocurile Push, pentru piețele deja reglementate. Claudia Georgevici – PR NetBet – a declarat:

Jocurile Push sunt printre cele mai populare din industrie, așadar acordul reprezintă o evoluție semnificativă pentru noi. Conținutul companiei se va încadra perfect în gama variată de divertisment pe care o oferim clienților noștri.”

Nu în ultimul rând, Fiona Hickey, directorul de vânzări de la Push Gaming a comentat această înțelegere:

”Suntem încântați să menținem parteneriatele cu operatori de cel mai înalt nivel, iar NetBet reprezintă o dovadă a expansiunii noastre pe plan european.”

Cine este Push Gaming?

Push Gaming este unul din cei mai importanți furnizori de jocuri în industria cazinoului online. Compania a luat naștere în anul 2010, în Londra (Marea Britanie).

În portofoliul colaborărilor acestui furnizor se regăsesc nume importante precum Casumo, 888, LeoVegas, Entain, 32red, Svenska Spel, Betsson sau PaddyPowerBetfair.

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT