Free cookie consent management tool by TermsFeedUnibet Open revine la București în luna noiembrie a acestui an

Unibet Open revine la București în luna noiembrie a acestui an

Unibet Open revine în acest an cu un eveniment impresionant organizat la București. Festivalul va avea drept locație splendidul hotel JW Marriott si se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2023. Unibet Open se întoarce pentru a patra oară în România, organizatorii propunându-și să bată recordul anilor anteriori.

Cum te poți înscrie sau califica la Unibet Open?

Această ediție va include numeroase turnee cu diverse tipuri de jocuri si formate de organizare, printre care se află și evenimentul principal, în colaborare cu PokerFest România. Recordul ce se așteaptă doborât constă în peste 603 intrări, iar Unibet oferă sateliți de calificare online, deoarece își propune să ofere oportunități egale tuturor jucătorilor pasionați de poker.

€10 gratuit Unibet Open + €200 bonus progresiv

Pe lângă opțiunea clasică de a achiziționa un bilet de participare la turneu, jucătorii au oportunitatea de a câștiga pachete în valoare de 2.000 de euro, ce includ înscrierea la evenimentul principal (1.100 de euro), patru nopți de cazare la Hotelul JW Marriott pentru câștigătorul satelitului și un oaspete, precum și 250 de euro pentru cheltuieli de călătorie.

La fel ca în anii precedenți, festivalul are parte de o promovare intensă. Sateliții online rulează săptămânal până la data marelui eveniment, în perioada 28 mai -19 noiembrie, cu buyin-uri ce pornesc de la doar un cent pe platforma Unibet Poker. De asemenea, vor fi organizați și sateliți live odata cu debutul festivalului de poker live.

Unibet Open revine la București în luna noiembrie a acestui an

Toți jucătorii Unibet ce se califică vor beneficia de cina gratuită în fiecare seară a evenimentului, vor primi produse promoționale Unibet și vor avea ocazia să socializeze cu ambasadorii Unibet la petrecerea de bun venit, dar și la cea a jucătorilor.

Unibet Open deține o istorie impresionantă în București. Primul eveniment a avut loc în anul 2016, iar în ultima ediție, din 2018, Anton Vinokurov a câștigat evenimentul principal, obținând un premiu record de 103.060 de euro, după ce a ieșit victorios dintr-o competiție acerbă de 592 de concurenți. În total, un număr de 87 de jucători au împărțit premiul final în valoare de 592.000 de euro. 

Pe lângă jocurile de poker, participanții la Unibet Open Bucharest vor avea multe oportunități de distracție. Unibet va găzdui o petrecere de bun venit la deschiderea festivalului, urmată de nelipsita petrecere a jucătorilor ce va avea loc sâmbătă seara.

Câteva nume importante din comitetul organizatoric au declarat:

Suntem extrem de încântați să ne întoarcem în București după o pauză de cinci ani. Acest eveniment are întotdeauna o atmosferă specială și anul acesta promite să fie o reuniune minunată.

Nataly Sopacuaperu, Unibet

 Nu am putea fi mai încântați să colaborăm din nou cu Unibet pentru un alt turneu în București. Suntem încântați să continuăm colaborarea și să sărbătorim sfârșitul anului 2023 cu un eveniment Unibet Open incredibil.

Laura Olteanu, Pokerfest România

Hotelul spectaculos JW Marriott este situat chiar lângă Palatul Parlamentului și la doar câteva minute de legendarul Centru Vechi al Bucureștiului, iar detaliile complete ale programului pentru Unibet Open urmează să fie anunțate în luna iunie.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash