Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ben Affleck top filme la Box Office – Cele mai importante 10 roluri

Ben Affleck reprezintă unul din cei mai importanți actori ai acestei generații. Acesta a avut roluri magistrale în filme precum Phantoms, Armageddon sau Chasing Army. Actorul nascut pe 15 August 1972 în California a ajuns la 30 de ani de carieră în cinematografie și a primit chiar și un Premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu al capodoperei Good Will Hunting (1997).

Affleck are 3 copii, a avut relații cu actrițe precum Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez sau jennifer Garner, iar povestea sa de viață este una demnă de o ecranizare.

Copilăria lui Affleck a fost una tumultoasă, din pricina problemelor cu alcoolul ale tatălui său. Acesta a crescut într-o familie de artiști și de aici provine și afinitatea sa pentru cinematografie. Debutul în această sferă a avut loc în 1981, la doar 9 ani. În acest moment, Ben Affleck are și un rol de producție în filmele sale, pe lângă rolurile jucate fără cusur.

Batman vs Superman: Dawn of Justice

Filmul lansat în 2016 sub tutela DC Universe a fost o adevărată capodoperă pentru fanii genului. Cei 2 mari supereroi au oferit o ipostază unică, prin care înfruntau. Încasările s-au ridicat la 874 de milioane de dolari în Box Office-ul mondial. Ben Affleck a jucat celebrul său rol al lui Bruce Wayne respectiv Batman. De asemenea, în film au mai fost prezenți Henry Cavill, Amy Adams sau Diane Lane.

Justice League

Un alt clasic al filmelor cu Super Eroi, apărut în anul 2017. Batman (Ben Affleck) îi are de această dată alături pe Superman, Wonder Woman, Flash sau Aquaman. Jason Momoa reprezintă o altă apariție de senzație în această peliculă. De această dată, încasările au depășit jumătate de miliard de dolari.

Intră în Universul DC cu ajutorul unui slot online!

Fanii jocurilor de noroc ce adoră filmele cu Super Eroi au un motiv de bucurie. Aceștia pot testa slotul online Justice League, lansat de Playtech în Mai 2017. Jocul este dezvoltat pe 4 linii & 5 coloane, iar RTP-ul este de 95.34%. Slotul este inspirat din celebrul film, fapt pentru care vom întâlni super eroii amintiți mai sus drept pictrograme.

The Flash, Cyborg, Aquamn, Wonder Woman, Batman si Superman sunt protagoniștii acestui joc. Fiecare erou oferă un set de rotiri gratuite, aceștia devenind rând pe rând simbol Wild. De asemenea, puteți declanșa funcții speciale ce transforma orice simbol în Super Erou.

Ben Affleck top filme la Box Office: Armaggedon – un rol crucial!

Un clasic al cinematografiei, care a adus echipei de productie 554 de milioane de dolari. Filmul lansat în 1998 s-a bucurat de un succes instant, fiind una din cele mai solide reprezentații ale lui Ben Affleck. De asemenea, în distribuție s-au aflat nume importante precum Bruce Willis, Steve Busceni, Owen Wilson sau Liv Tyler, care au contribuit din plin la succesul uriaș al acestui adevărat blockbuster regizat de Michael Bay.

Indiferent de gusturi, Armaggedon este un film care nu are cum să nu-ți placă. Dacă nu l-ai văzut până acum, pune-l primul pe listă și nu vei regreta!

Pearl Harbor

Celebrul raid al trupelor japoneze de la Pearl Harbor a avut o ecranizare de excepție. Filmul a fost regizat de Michael Bay și a primit numeroase premii Oscar. Ben Affleck s-a numărat printre protagoniștii acestui film care a produs aproape jumătate de miliard de dolari în Box Office.

În continuare Pearl Harbor se numără printre cele mai de succes filme istorice / romantice din istoria cinematografiei. Povestea atacului este una cu adevărat impresionantă. Raidul niponilor a durat nu mai puțin de 2 ore și a avut loc în 7 Decembrie 1941.

Gone Girl

Gone Girl reprezintă unul din puținele thrillere psihologice cu Ben Affleck în distribuție. Ecranizarea a atras atenția cinefililor în 2014, însă succesul nu a fost cel așteptat. Față de titluri celebre în care a jucat actorul american, sumele produse în Box Office au fost destul de mici. Vorbim aici de 369 de milioane de dolari, mult sub așteptări.

Shakespeare in Love

Vorbim aici de un alt film ce nu a produs sume imense. În Box Office, ecranizarea lui John Madden. a adus aproape 300 de milioane de $. Shakespeare in Love a ieșit pe piață în același an cu Armaggedon, însă succesul celor două nu se poate compara. Poate comediile romantice nu sunt pentru Ben..

Ben Affleck top filme – Argo

Ben Affleck a contribuit enorm la această ecranizare. Filmul criticat îndelung de către cinefili a fost produs de către el, acesta interpretând si rolul lui Tony Mendez. Filmul urmărește povestea unui agent CIA care lansează o operațiune riscantă. Acesta încearcă salvarea a 6 soldați americani ce au fost prinși în criza din Iran din anul 1979.

Ben Affleck top filme – Good Will Hunting

Filmul a apărut în 1997, sub comanda lui Gus Van Sant. Tânărul Ben Affleck juca atunci alături de marele Robin Williams, iar aprecierile nu au întârziat să apară. Povestea este una specială, a unui instalator ce are o pasiune pentru matematică. Talentul său are însă nevoie de îndrumarea unui psiholog, iar drumul său în viață ia o turnură neașteptată. Good Will Hunting este un film de Oscar, așa că ar trebui să-l urmărești și tu, dacă nu ai făcut-o până acum.

The Sum Of All Fears & Daredevil

Acestea sunt două dintre titlurile importante ale lui Ben Affleck, care însă nu au reușit să producă prea mult în Box Office. Sumele se ridică la 194 respectiv 179 de milioane de dolari. În The Sum Of All Fears, actorul american a jucat rolul lui Jack Ryan, un spion foarte tenace. Deși distribuția i-a avut pe Morgan Freeman sau James Cromwell, cifrele au întarziat să apară. Cât despre Daredevil, Ben Affleck a interpretat chiar rolul celebrului Super Erou al celor de la Marvel.

Ben Affleck – împătimit al Pokerului!

Ben Affleck are o pasiune pentru poker, iar de-a lungul anilor a câștigat bani frumoși din acest hobby. Suma pe care actorul american a adunat-o la jocul de masă se ridică la 360.000$. Evident, principalele sale surse de venit provin din meseria pe care o practică și din drepturile de imagine. În luna Aprilie însă, actorul a făcut un gest de caritate apreciat de toți colegii de branșă. Ben Affleck a organizat un joc de poker în scop caritabil, în contextul pandemiei de Coronavirus.

Totul s-a petrecut în online, iar invitații au fost pe măsură. La această acțiune au luat parte personalități precum Tom Brady, Bryan Cranston, Adam Levine, Cheryl Hines, Jon Hamm sau Sarah Silverman.

Organizația condusă de el a reuși să strângă peste 1 milion de dolari, ce au fost redirecționați către ONG-uri. Printre scopurile principale ale actorului american sunt reducerea foametei și ajutarea oamenilor săraci din zone afectate. Acesta a dovedit astfel ca este mai mult decât un actor excelent. Haideți să vedem care sunt cele mai importante ecranizări cu Ben Affleck în distribuție..

Vedem așadar versatilitatea lui Ben Affleck, un actor ce merită toate aprecierile. Deși majoritatea îl asociază cu Batman, celebrul actor american a oferit multe roluri memorabile – de la Super Eroi, la spioni sau soldați. Ben Affleck în Box Office pare o rețetă garantată a succesului!

Dacă apreciezi conținutul articolului ”Ben Affleck top filme la Box Office – Cele mai importante 10 roluri”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Care este filmul tău preferat cu el in distribuție?

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT