Free cookie consent management tool by TermsFeed

Celebrul Michael Bolton a cântat rock în tinerețe

Michael Bolton este unul dintre cântăreții ce au cucerit inimile multor generații de-a lungul timpului. Piese precum When a Man Loves a Woman (1991), How Am I Supposed to Live Without You? (1982) sau Said I Loved You but I Lied (1993) sunt cunoscute în orice colț al planetei și nu lipsesc nici azi din playlist-urile radiourilor de top, deși au trecut peste 25 de ani de la lansare.

Cine este Michael Bolton?

Evreu așkenaz la origini, Michael Bolton s-a născut pe 26 februarie 1953 și este unul din cei mai populari muzicieni ai anilor 90’. Anul în care a debutat în muzică este 1975 și primul sau album a fost denumit „Bolotin” – numele cu care Michael s-a născut. Acesta are la activ 7 albume de top, însă succesul a venit după vârsta de 34 de ani.

Michael Bolton a făcut parte din formația rock Blackjack

Așa cum menționam, Michael Bolton este incontestabil un nume extrem de popular în lumea muzicii, însă puțini oameni știu că, înainte de a lansa celebrele sale „love songs”, acesta a făcut parte dintr-o formație rock.

Cine este Michael Bolton?
Numele real: Michael Bolotin
Michael Bolton a făcut parte din formația rock Blackjack
Copertă disc trupa rock Blackjack


În anul 1979, la doar 4 ani de la debut, Bolton înființa o trupă rock, alături de Bruce Kulick, Sandy Gennaro și Jimmy Haslip. Cei 4 au botezat trupa Blackjack, însă, din păcate pentru ei, formația nu s-a bucurat nici pe departe de succesul jocului de cărți cu același nume.

Două albume a lansat trupa Blackjack, abordând un stil asemănător mult mai cunoscutei formații rock Foreigner. Totuși, niciuna dintre melodiile incluse nu a reușit să impresioneze, astfel că Bolton și ceilalți membri ai formației au organizat o serie de concerte naționale. Nici acest lucru nu a fost de ajutor, iar în 1981 cei 4 au pornit pe drumuri separate.

La vremea respectivă, s-a vorbit despre faptul că Michael Bolton ar fi fost ofertat de cei de la Black Sabbath, pentru a-l înlocui pe legendarul Ozzy Osbourne. Totuși, Bolton nu a confirmat zvonurile, așa că nu se știe care a fost adevărul în cele din urmă.

Ce este Blackjack?

Blackjack este jocul de cărți la care „casa” are cel mai mic avantaj, iar jucătorii foarte buni reușesc să facă bani frumoși mult mai frecvent decât la ruletă sau păcănele, jocuri care depind aproape în totalitate de noroc. Motivul numărul 2 pentru care blackjack este atât de apreciat în lumea întreagă este simplitatea regulilor de joc.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% pana la 2.000 RON
300 Rotiri Gratuite la NetEnt
Varsta minima 18+
Se aplica T&C
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 60 zile
Condiții de rulaj – 30x la orice joc de cazino
Câștig maxim - 2.500 RON
O ofertă per familie/IP/mail
Termeni și condiții detaliate
Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Descoperă cele mai frumoase piese ale lui Michael Bolton

Cele mai cunoscute hituri ale lui Michael Bolton sunt “ How Am I Suppose to Live Without you”, “ When a Man Loves a Woman”, “ Said I Loved You but I Lied” sau “ Can I Touch You There”.

Fără doar și poate, piesa reprezentativă, cu versuri care ar putea cuceri și cea mai insensibilă dintre femei, rămâne “ When a Man Loves a Woman”.

“When a man loves a woman
Can’t keep his mind on nothin’ else
He’d trade the world
For a good thing he’s found
If she is bad, he can’t see it
She can do no wrong
Turn his back on his best friend
If he puts her down

When a man loves a woman
Spend his very last dime
Trying to hold on to what he needs

Foarte multe din înregistrările lui Michael Bolton sunt creații proprii. Fiind un compozitor desăvârșit, acesta a mai scris cântece și pentru Conway Twitty, Barbara Streisand, Kiss, Kenny Rogers, Kenny G, Peabo Bryson sau Patti LaBelle. În prima parte a carierei sale, Michael Bolton a mai colaborat cu Doug, James sau Mark Mangold.

De-a lungul timpului, a urcat pe scenă alături de soliști celebrii precum: Luciano Pavarotti, Jose Carreras, Placido Domingo, Cetinski Tony, Aliberti Lucia, Renee Fleming, Zucchero, Patti LaBelle, Celine Dion, Ray Charles, Percy, Judd Wynonna sau BB King. Michael Bolton a vândut peste 53 de milioane de albume/single-uri și a câștigat două premii Grammy plus 6 American Music. Nouă dintre piesele sale au urcat pe prima poziție în Billboard.

Mai multe detalii despre viața lui Michael Bolton
Împreună cu cele 3 fete, foto: Instagram

Mai multe detalii despre viața lui Michael Bolton

Michael Bolton a intrat în industria muzicală la vârstă de 16 ani, însă a devenit celebru abia la 34 de ani.

În anul 1993, Michael Bolton a înființat Fundația Michael Bolton care acum a devenit Michael Charlton. Aceasta avea menirea de a oferi asistență, educație dar și adăpost copiilor și femeilor expuse riscului de sărăcie dar și a abuzurilor fizice, emoționale sau sexuale.

În ceea ce privește viața sa privată, Michael Bolton a fost căsătorit cu Maureen McGuire, de care a divorțat în anul 1991, după 16 ani de căsătorie. Alături de aceasta, Michael Bolton are 3 fiice.

Apoi, în anul 2006, s-a logodit cu actrița Nicollette Sheridan. Aceasta este celebră pentru rolul din „Desperate Housewives”, dar și de aceasta s-a despărțit, după numai doi ani de relație.

Michael Bolton iubește zacusca românească

Artistul a fost în țara noastră de 4 ori până în prezent. Ultimul concert al legendarului Bolton în România a avut loc vara trecută (2019), la București. Unul din cele mai spectaculoase momente a fost duetul cu Laura Bretan, aplaudat în picioare minute în șir.

Într-unul din interviurile acordate presei, acesta s-a declarat fascinat de România și a mai declarat că adoră să mănânce zacuscă. Nu a degustat alte produse cu specific românesc (sarmale, mici, etc.), deoarece este un vegetarian convins.

În 2013, Michael Bolton a fost invitat de Europa FM la emisiunea  “O dimineață de milioane”. Printre altele, actorul a declarat:

“Muzica este, într-un fel, fundalul vieților noastre. Dacă te uiți la un film și acorzi atenție coloanei sonore, vei observa cât de importantă este aceasta pentru film și cum îi face pe oameni să simtă scenele. În viață este tot așa. Oamenii își amintesc o mulțime de lucruri cu ajutorul muzicii.

Ceea ce văd în public sunt două-trei generații de persoane care au ascultat cântecele astea în timp ce și-au crescut familiile. Văd tinerii, adolescenții care le ascultă acum acasă, în mașină, la cumpărături, la radio și muzica devine coloana sonoră a creșterii și dezvoltării lor. Sunt influențați de muzica ta cât timp sunt adolescenți și peste 10 ani, sunt curioși să vadă cum mai sună live, să reasculte piesele.

Sunt foarte norocos să văd că muzica are o putere a ei. Dacă este magie, nu știu. Cred că o simțim că fiind magică. Ar trebui să fie înălțătoare într-un fel, să le reamintească oamenilor de anumite perioade importante din viețile lor și apoi să urce nivelul energiei din cameră. Job-ul meu este să mă asigur că acea energie continuă să crească.

Să cânt dintr-un loc care mă umple de energie, care mă împlinește și să fac asta să treacă dincolo de microfon, să ajungă la spectatori…Da, cred că poți spune că este magie. Nu știu dacă mă pot numi însă magician, sunt un muzician și sunt elemente magice în muzică”, a declarat Michael Bolton pentru Europa FM.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash