Free cookie consent management tool by TermsFeedSloturi online: Tesla - Spark of Genius
Sloturi online: Tesla – Spark of Genius
5.0

Sloturi online: Tesla – Spark of Genius

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Tesla – Spark of Genius sloturi online gratis

Tesla-Spark of Genius este un slot online format din 5 role, 3 randuri si 243 de linii de plata alimentate de furnizorul de software GameArt. Acest slot video este inspirat de unul din cei mai mari oameni de stiinta din toate timpurile: Nikola Tesla.

Jocul ca la aparate deruleaza in laboratorul Tesla, unde simbolurile sunt in concordanta cu tema, respectiv motorul de curent alternativ (Scatter), simbolul Tesla Tower (statia), simbolul Van de Graaf (becul), chipul lui Nicola Tesla, dar si ale simboluri electrizante, cum ar fi simbolul Wild (bobina electrica) sau becul.

De asemenea, slotul online dispune si de un joc bonus special, pentru ca poti alege din 3 functii, totul fiind facut in favoarea jucatorilor de cazino, iar GameArt exceleaza in aceasta privinta.

Descopera inventiile uimitoare ale fizicianului si inventatorului Nikola Tesla intr-un slot video cu grafica uluitoare!

Simboluri

Slotul online Tesla – Spark of Genius dispune de 12 simboluri. Pe role sunt simboluri care sunt asociate cu opera sa, cum ar fi motorul de curent alternativ (simbol Scatter), fiind considerat ca una din cele mai mari descoperiri ale sale. De asemenea, jocul ca la aparate contine simbolul Wardernclyffe Tower (statia), un prototip statie de transmisie de energie, care a devenit cunoscut sub numele de Tesla Tower. Un alt simbol specific este generatorul Van de Graaf (simbol wild), care actioneaza ca simbol Wild. Pe langa acest simboluri, pacanelele contine simboluri cu laboratorul sau, carti, dar si cu chipul sau, fiind si cele mai bine platit dintre simboluri. De asemenea, slotul online dispune si de cele 6 carti de joc clasice: 9, 10, J, Q, K, A, care ofera o plata mai mica.

Sloturi online: Tesla - Spark of Genius
Simboluri Tesla – Spark of Genius

Reguli de joc si gameplay

Toate optiunile sunt amplasate perfect in partea de jos a rolelor. Liniile de plata sunt fixe, ceea ce va ofera doar posibilitatea de a alege valoarea de a paria. Puteti selecta intre 0.01 si 0.50 pe linie, ceea ce va ofera un pariu total intre 0.30 si 150 monede pe rotire.

Optiunile de redare automata sunt disponibile si va permit sa slectati intre 10 si 500 de rotiri automate ale rolelor pe miza selectata. Butonul „info” si setari este, de asemenea, afisat in partea de jos. Acestea va permit sa cunoasteti importanta fiecarui simbol impreuna cu liniile de plata castigatoare. Functia „Gamble” apare dupa fiecare castig si va permite sa va dublati castigurile, daca ghiciti culoarea cartii de joc, respectiv rosu sau negru.

Functii speciale

Slotul online Tesla – Spark of Genius este un joc ca la aparate electrizant si dispune de caracteristici atractive pentru orice jucator de cazino.

In primul rand, vorbim despre generatorul Van de Graaf sau o minge de energie electrica, care actioneaza ca si simbol Wild si va ajuta la crearea combinatiilor castigatoare prin inlocuirea altor simboluri de pe role, cu exceptia Scatter. Apare doar pe rolele 2,3 si 4.

Rundele gratuite sunt declansate daca simbolul reprezentat de motorul AC Tesla prin aterizarea pe role a trei sau mai multe simboluri de acest tip. Odata declansat, veti putea alege dintre 3 optiuni:

  1. Puteti selecta optiunea albastra, care va ofera 25 de rotiri gratuite, cu un multiplicator de 2,3 sau 5x.
  2. Puteti selecta optiunea galbena, care va ofera 15 rotiri gratuite, cu un multiplicator de 5,8 sau 10x.
  3. Puteti selecta optiunea rosu, care va ofera 10 rotiri gratuite, cu un multiplicator de 10,15 sau 30 x.

Este o modalitate buna de a va permite sa preluati controlul jocului, in functie de modul in care va place sa jucati jocuri de cazino.

In timpul rotirilor gratuite, simbolurile bec afisate oriunde pe rolele 1 si 5 vor acorda un premiu-bonus de 2,5,10,15,20 sau 50 inmultit cu miza totala.

De asemenea, slotul gratis disponibil pe Cazino 365 ofera si 3 jackpot-uri progresive si functia „Gamble”. Aceste doua caracteristici permit castiguri frumoase, in functie de norocul tau.

Plati pacanele Tesla – Spark of Genius

Cu un RTP de 96,00 %, slotul online Tesla – Spark of Genius este un joc de pacanele care plateste decent, oferind castiguri bune, atat in timpul jocului de baza, dar mai ales in timpul specialei, unde multiplicatorul poate ajunge la 30x miza per rotire.

Dupa cum va astepati, cele mai mari castiguri le va oferi simbolurile reprezentate de chipul lui Nikola Tesla, urmate de simbolurile laborator, statie, cartile si becul. Cele mai mici simboluri ca valoare sunt cartile de joc: 9,10,J,Q,K si A.

Daca jocul ca la aparate nu face plata, slotul video dispune de functia „Gamble”, care va permite sa va dublati castigul per invartire, daca ghicici coloarea cartii (rosu sau negru).

De asemenea, exista si 3 jackpot-uri progresive, care pot aparea aleatoriu in timpul invartirii rolelor si pot aduce un castig colosal.

Jocuri pacanele pe mobil Tesla – Spark of Genius

Slotul online Tesla – Spark of Genius are capacitatea de a jucat pe desktop, mobil si tableta, ceea ce inseamna ca il puteti juca de oriunde. GameArt a realizat un joc de pacanele incredibil, cu simboluri si detalii de fundal autentice, ceea ce il face perfect pentru toate dispozitivile mobile. Indiferent de gadgetul de pe care joci, fie telefonul mobil, tableta sau leptop, vei avea acelasi nivel ridicat de grafica.

Verdict

Slotul video Tesla – Spark of Genius este un joc ca la aparate atractiv, datorita faptului ca poti controla jocul prin posibilitatea de a alege ce tip si cate rotiri gratuite ti se potrivesc, cu factori de multiplicare destul de buni, de pana la 30x. De asemenea, existenta functiei „Gamble” si cele 3 jackpot-uri progresive, fac ca aceste pacanele sa merite timpul tau.