• Acasa
  • /
  • Cumpara Speciale La Pacanele

Cumpara Speciale La Pacanele

Lucky Lightning

Lucky Lightning

Alatura-te Zeilor Greciei Antice in jocul de pacanele online Lucky Lightning si poti castiga pana la 10.100x miza totala dintr-un singur Spin!

Hot Fiesta

Hot Fiesta

Sarbatoreste in stil mexican in jocul de pacanele gratis online: Hot Fiesta si castiga pana la 5.000 x miza totala intr-o singura rotire!

Wild Booster

Wild Booster

Wild Booster lansat de producatorul de jocuri Pragmatic Play in aprilie 2021 este un joc de pacanele 77777 modern cu functii speciale.

Juicy Fruits

Juicy Fruits

Pragmatic Play este un producator de pacanele gratis in plina ascensiune, iar de data aceasta ne surprinde cu un slot cu fructe Juicy Fruits.

Temujin Treasures

Temujin Treasures

Temujin Treasures este un joc de pacanele la care puteti cumpara speciala cu tematica orientala, lansat de Pragmatic Play in martie 2021.

gates of olympus

Gates of Olympus

Taramul Zeilor s-a deschis in jocul de pacanele gratis: Gates of Olympus de la Pragmatic Play, lansat pe 25 februarie 2021. Testeaza jocul gratuit!

The Hand of Midas

The Hand of Midas

The Hand of Midas este un joc de pacanele gratis lansat recent de Pragmatic cu tematica mitologia greaca, bazat pe legenda regelui Midas.

Crown of Valor

Crown of Valor

Calatoreste in timp pana in Evul Mediu cu jocul de pacanele online: Crown of Valor si castiga pana la 15.619x miza totala intr-o singura rotire.

Mysterious Egypt

Mysterious Egypt

Exista multe posibilitati de castig la Jocuri ca la aparate: Mysterious Egypt deoarece vine cu simboluri in expansiune si rotiri gratuite

voodoo magic

Voodoo Magic

Pacanele gratis online: Voodoo Magic este un joc ca la aparate lansat de producatorul de jocuri Pragmatic Play pe 7 ianuarie 2021.

Iron Bank

Iron Bank

Iron Bank a fost lansat de producatorul de jocuri ca la aparate Relax Gaming in octombrie 2020 si are 4.096 linii de plata castigatoare.

money train 2

Money Train 2

Money Train 2 te invită la o călătorie în timpul căreia poți obține câștiguri excelente pentru jocuri ca la aparate de până la 50.000x miza.

Cumpara Speciale La Pacanele

Cumpara Speciale La Pacanele

Jocurile ca la aparate la care se poate cumpara speciale sunt acele sloturi ce permit contra unei sume de bani stabilite de producator, sa cumparati functia bonus, adica „speciala” – modul ce activeaza rotirile gratuite. Pretul este de regula cuprins intre 50-150 x ultima miza jucata. In ciuda acestui pret ridicat, RTP-ul in aceste runde speciale este mai bun decat in modul de joc standard.

Printre cele mai cunoscute jocuri la care poti cumpara speciala se numara: Sweet Bonanza, Dog House, Extra Chilli, Money Train si Hot Line 2. Dupa ce am analizat mai multi factori, am realizat si topul celor mai bune jocuri ca la aparate la care poti cumpara speciala.

Daca esti pe graba sau rabdarea nu este punctul tau forte, atunci raspunsul este DA.

Printre cele mai apreciate cazinouri la care poti cumpara speciala amintim: Netbet, Unibet, Vlad Cazino si Betano Casino.

Pop Up Frank Cazino