Free cookie consent management tool by TermsFeedSloturi cazino: The Wild Machine
Sloturi cazino: The Wild Machine
5.0

Sloturi cazino: The Wild Machine

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

The Wild Machine sloturi cazino

2020 este un an in care Pragmatic Play a lansat o multime de jocuri de pacanele gratis, iar printre ele se afla si The Wild Machine. Pe 27 februarie a fost lansat acest slot care, dispune de volatilitate ridicata, RTP 96.52% si grafica superioara. In total sunt 5 linii X 5 role pe care sunt stivuite cate cinci simboluri pe fiecare, dar pe rola 3 si linia 3 pot fi stivuite sapte simboluri, existand casute ce se deschid in mod aleatoriu.

Sunt 40 de linii de plata ce pot aduce castiguri substantiale, de pana 7.000 X miza. Sunt mai multe mize pe care poti juca slotul The Wild Machine, cea mai mica 0.80 RON, iar cea mai mare 400 RON per rotire.

Simboluri

In total exista 12 simboluri, o parte dintre ele avand stransa legatura cu tema slotului, respectiv stiinta si electricitatea. Profesorul este unul dintre simbolurile de top, el este urmat de Cartea Aurie, Eprubeta, Ghiozdanul, Busolasi Cheia Aurie. Sunt si alte simboluri obisnuite ce pot fi stivuite, cum ar fi Inima Albastra, Trefla Aurie, Romb Verde si Inima Rosie.

Unui slot complet asa cum este The Wild Machine nu ii lipsesc simbolurile Wild si Scatter. Ele sunt prezente, Wild are rol de substitut pentru toate celelalte simboluri cu exceptia Scatter si apare pe toate rolele. Simbolul Scatter declanseaza Roata Norocului si apare pe rolele 2, 3 si 4 in timpul jocului de baza.

Sloturi cazino: The Wild Machine
Simboluri The Wild Machine

Reguli de joc si gameplay

O prima regula este personalizarea jocului. Presupune efectuarea setarilor pentru o functionare exacta asa cum iti doresti. Pentru inceput setezi miza si poti modalitatea prin care vrei sa se desfasoare rotirile. Miza o vei putea selecta cu o simpla apasare pe butoanele + sau -. Mizele sunt cuprinse intre 0.80 si 400 RON per rotire. Rotirile pot fi declansate manual apasand pe cercul cu sageti, fie se pot declansa automat. Poti selecta intre 10 si 100 rotiri automate, fie poti selecta sa se opreasca automat atunci cand soldul ajunge la o anumita suma.

Un castig este acordat in momentul in care pe una dintre 40 de linii de plata sunt stivuite cel putin trei simboluri identice de la dreapta catre stanga. In principiu, The Wild Machine este un slot cu cinci role pe care sunt stivuite cinci simboluri, dar pe fiecare laterala exista cate o casuta blocata, care se deschide in mod aleatoriu. Astfel, ai ocazia ca pe o linie de plata sa ai maxim sapte simboluri identice.

Functii speciale

Speciala este declansata la stivuirea 3 X simbol Scatter pe rolele 2, 3 si 4 la finalul unei rotiri. Se intra in modul Roata Norocului unde sunt 30 de felii, fiecare avand cate un premiu fie in bani (credite), fie in Rotiri Gratuite. Pana la 5 premii se pot castiga in timpul aceleiasi rotiri.

Rotirile gratuite se vor declansa in care este indicatorul de pe roata se opreste in dreptul feliei cu rotiri gratuite. Doua moduri de rotiri pot fi declansate, respectiv Fabrica de Aur sau Fabrica de Diamante. In modul Fabrica de Aur sunt castigate opt rotiri gratuite, iar aleatoriu intre doua si cinci role pot deveni pline cu simbolul Wild. In Fabrica de Diamante se foloseste formatul grilei de simboluri 1X3X5X7X5X3X1, iar rolele 1, 4 si 7 garanteaza stivuirea simbolului Wild. Sunt acordate cinci rotiri gratuite, iar orice simbol Wild stivuit pe ecranul de joc ramane acolo pana la incheierea modului. Speciala nu se redeclanseaza.

Plati pacanele The Wild Machine

La sloturi cazino online platile sunt in stransa legatura cu miza per rotire. Daca miza este mai mare, atunci valoarea castigului este pe masura. In principiu, cel mai mult poti castiga pana la 7.000 X miza, dar in jocul de baza vei putea obtine 175 X miza si ai nevoie de simbolul Profesor pe o linie de sapte simboluri. Sapte simboluri ale Cartii Aurii iti vor aduce pana la 50 X miza, si pana la 37,5 X miza cand ai cel putin sapte simboluri Eprubeta. Inima Albastra, Trefla Aurie, Romb Verde si Inima Rosie acorda cel mai mic castig, de 12,5 X miza.

In bani, cel mai mare premiu acordat in jocul de baza raportat la miza maxima de 400 RON per rotire este de 70.000 RON, iar cel mai mic de 5.000 RON.

Jocuri pacanele pe mobil: The Wild Machine

Dispozitivul mobil a devenit un element aproape indispensabil oamenilor. Traim in epoca vitezei si este normal ca providerii sa se alinieze si ei cerintelor actuale. Astfel, cu atat mai mult sloturile lansate in 2020 asa cum este si jocul ca la aparate The Wild Machine sa se poata juca pe dispozitivul mobil. Este disponibil atat pe telefonul mobil, tableta cat si Ipad. Windows, IOS sau Android, indiferent de sistemul de operare se permite accesarea slotului pe dispozitivul mobil, astfel il poti juca linistit din pat, de la birou, din parc, s.a.m.d.

Verdict

In general sloturile Pragmatic Play au ceva aparte si lucrul acesta se vede prin cresterea popularitatii sloturilor acestui provider. The Wild Machine ofera castiguri de pana la 7.000 X miza si posibilitatea de a declansa speciala in doua moduri diferite. Beneficiaza de grafica moderna, volatilitate ridicata si RTP 96.52% care este unul important.

Slotul The Wild Machine nu permite redeclansarea specialei, acesta fiind poate singurul inconveninent al slotului, dar nu suficient cat sa nu-ti doresti sa joci slotul providerului Pragmatic Play.