Supereroi

justice league

Justice League

Slotul de cazino online Justice League este structurat pe o configuratie de 5*3, cu 40 de linii de plata si face parte din brandul DC Comics.

the dark knight

The Dark Knight

Slotul The Dark Knight de la Playtech ofera jucatorilor de pacanele sansa de a castiga cateva premii uimitoare in valoare de pana la 1500x miza per rotire.

Batman & The Penguin Prize

Batman & The Penguin Prize

Jocul de sloturi cazino Batman & The Penguin Prize readuce la viata lupta pe care Batman a tot dus-o cu lumea interlopa, iar Penguin este rivalul sau.

Batman & Catwoman Cash

Batman & Catwoman Cash

Slotul online Batman & Catwoman Cash este un joc de pacanele in care vom fi martori la noi aventuri ale unuia dintre cei mai populari supereroi, Batman.

Batman & The Joker Jewels

Batman & The Joker Jewels

Sloturi Cazino: Batman & The Joker Jewels este unul pe 25 de linii de plata, actiunea se da intre Batman si Joker, doi dintre cei mai cunoscuti rivali.

amazons battle

Amazons' Battle

Amazons Battle este un joc pe care Euro Games Technology il pune la dispozitie amatorilor de jocuri la pacanele, cu 30 de linii de plata si 5 role.

Supereroi

In ultimii ani jocurile ca la aparate cu supereroi au devenit foarte populare mai ales in mediul online pentru ca aduc personajele cunoscute din filmele noastre preferate. De la cele mai cunoscute precum Batman si Superman pana la Avengers care este mai in centrul atentiei in zilele noastre datorita lansarilor de succes de la cinema la nivel global. La nivel de grafica aceste pacanele cu supereroi sunt cele mai bogate, au mai multe efecte decat toate celelalte despre care am vorbit. Cu siguranta veti ramane surprinsi de cat de mult s-a lucrat la un astfel de slot care pana la urma ramane doar un joc de noroc.

Runde gratuite exclusiv prin Cazino 365