Free cookie consent management tool by TermsFeedMeciuri de foc la Cupa Mondială: Brazilia și Croația joacă luni

Meciuri de foc la Cupa Mondială: Brazilia și Croația joacă luni. Seria optimilor de finală de la Cupa Mondială 2022 continuă luni, când sunt programate meciurile Japonia – Croația și Brazilia – Coreea de Sud. Două țări asiatice, care au impresionat la acest turneu final, încearcă să producă noi surprize în fața unor echipe mult mai bine cotate.

Japonia – Croația se joacă de la ora 17:00

Japonia este una dintre marile revelații de la turneul final, după ce a câștigat o grupă din care au mai făcut parte și Spania și Germania. Mai mult, nemții au fost trimiși acasă. În schimb, Croația a terminat pe locul doi în Grupa F, în spatele Marocului.

Japonia a devenit doar a treia echipă din istoria Cupei Mondiale care a câștigat două meciuri diferite la un singur turneu după ce a fost condusă la pauză. Anterior, Brazilia în 1938 și Germania de Vest în 1970 au mai reușit această performanța.

De partea cealaltă, Croația nu a convins până acum, dar remiza cu Belgia a fost suficientă pentru a ajunge în optimile de finală. Jocul nu a fost însă strălucitor, iar selecționerul Zlatko Dalic a recunoscut că echipa sa a fost norocoasă contra Belgiei. Croații își amintesc însă cu bucurie că în cele două ediții anterioare în care au ieșit din faza grupelor au ajuns în semifinale, astfel că au o tradiție de respectat.

Ca probleme de lot, fundașul japonez Ko Itakura nu va putea evolua, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Hiroki Sakai a revenit însă la antrenamente, în timp ce Takefusa Kubo este incert din cauza unor probleme musculare. De partea cealaltă, Croația nu are nicio problemă de lot.

Echipele probabile:

Japonia: Gonda; Tomiyasu, Taniguchi, Yoshida; Ito; Morita, Tanaka, Nagatomo; Doan, Maeda, Kamada

Croația: Livakovic; Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa; Kovacic, Brozovic, Modric; Kramaric, Livaja, Perisic

La pariuri sportive, Croația este favorită să obțină calificarea, având cota 1.57. În schimb, niponii au cota 2.42. Cât privește cotele 1X2, Croația are 2.10 pentru o victorie în timpul regulamentar, egalul are cota 3.30, iar succesul Japoniei are cota 3.70. Bookmakerii înclină pe un meci cu puține goluri, iar cota pentru sub 2.5 reușite este 1.62. Cota pentru peste 2.5 goluri este 2.32. Cei care cred că meciul se va decide în prelungiri pot miza pe cota 6.00, iar cota pentru un meci tranșat la lovituri de departajare este 5.30.

Victorie Croatia

Brazilia – Coreea de Sud se joacă de la ora 21:00

De cinci ori câștigătoare la Cupa Mondială, Brazilia o va întâlni în premieră pe Coreea de Sud. Are o revanșă de luat după înfrângerea surprinzătoare cu Camerun, care a pus punct unei serii de 17 meciuri la rând fără înfrângere pentru echipa lui Tite.

Brazilia a câștigat însă pentru a 11-a oară la rând grupa de Mondial din care a făcut parte și va întâlni o echipă agresivă, care a reușit să ajungă în optimi în premieră de pe locul secund, după ce a învins Portugalia cu 2-1.

Brazilienii au primit o veste bună deoarece Neymar are șanse mari să înceapă din primul minut, însă Gabriel Jesus și Alex Telles s-au accidentat și nu vor mai juca la turneul final. De partea cealaltă, Coreea de Sud nu are nicio problemă de lot.

Echipele probabile:

Brazilia: Alisson; Militao, Marquinhos, Silva, Danilo; Paqueta, Casemiro, Neymar; Raphinha, Richarlison, Vinicius Jr

Coreea de Sud: Seung-gyu; Moon-hwan, Min-jae, Young-gwon, Jin-su; In-beom, Woo-young; Hee-chan, Kang-in, Heung-min; Gue-sung

Brazilia castiga la handicap -1

Cât privește cotele la pariuri, Brazilia este de departe favorită. Are doar cota 1.12 să se califice în sferturile de finală, cea mai mică dintre toate echipele prezente în optimi. În schimb, Coreea de Sud are cota 6.40. Victoria Braziliei în timpul regulamentar are cota 1.28, egalul are cota 5.40, iar succesul asiaticilor are 11.75. Cei care cred că meciul va ajunge în prelungiri și va fi decis aici pot miza pe cota 7.90, iar pentru pariul că se va decide la penalty-uri cota este 9.00.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash