Free cookie consent management tool by TermsFeed

Când apare filmul Matrix 4

Fanii francizei Matrix au avut de așteptat aproape două decenii pentru a-l vedea din nou Keanu Reeves în pielea celebrului personaj Neo. Din 2003 aceștia nu au mai avut parte de un film, însă anul 2021 va transforma Matrix dintr-o trilogie de succes, înntr-un cvartet. Așteptarea a luat sfârșit se pare, după ultimul anunț al celor de la Warner Bros. Află așadar din acest editorial când apare filmul Matrix 4, detalii interesante despre această franciză dar și cum poți câștiga la păcănele intrând în pielea personajelor.

Când apare filmul Matrix 4 – data initiala, devansata

Inițial, producătorii aveau în plan să lanseze Matrix 4 în luna Aprilie a anului 2022. Se pare însă că filmările au fost accelerate, iar anul 2021 le va aduce fanilor acestei serii un cadou de Crăciun. Dacă te întrebi când apare filmul Matrix 4, ei bine data oficială în acest moment este 21 Decembrie 2021

Presa americană susține faptul că nu vor mai avea loc modificări, însă orice este posibil. Momentan, s-a intrat în linie dreaptă pentru lansare. Asadar, raspunsul la intrebarea : Când apare filmul Matrix 4 ? ar fi mai repede, decat ne-am fi imaginat: 21.12.2021

Filmările se pare că au loc chiar acum în Europa, mai exact în capitala Germaniei – Berlin. Carismaticul actor Keanu Reeves se va întoarce în rolul principal care l-a consacrat. Este vorba de Neo, un criminal cibernetic și un programator iscusit.

Pe numele său Thomas A. Anderson, personajul lui Keanu Reeves s-a născut pe 11 Martie 1962, în Capital City – USA. Acesta a excelat în liceu și a avut rezultate deosebite la matematică și programare. Datorită abilităților sale, Neo a început să descopere din ce în ce mai multe despre The Matrix. Acesta și-a dedicat viața încercând să îl găsească pe cel răspunzător de această simulare virtuală. Viața sa a fost schimbată în momentul în care a fost contactat telefonic de un anume Morpheus. Din acel moment, lumea pe care Neo o știa s-a schimbat radical.

Keanu Reeves îți poate aduce câștiguri la păcănele

De-a lungul timpului, Matrix a devenit o marcă de renume mondial și asta nu doar datorită filmelor. Au fost lansate benzi desenate, jocuri video de succes și mai multe romane. Mai mult decât atât, Playtech a decis în Septembrie 2017 să transpună acest univers SF și în lumea jocurilor ca la aparate. Astfel a apărut pe piață slotul cu același nume, dezvoltat pe 4 linii & 5 coloane, cu un RTP de 96.12%. Atmosfera și grafica sunt două elemente încântătoare, ele contribuind din plin la succesul acestui joc. Drept simboluri, întâlnim diferite piese de cod, care pot fi privite în ansamblu și în spatele pictogramelor. De asemenea, există elemente specifice din franciză, precum telefoane sau ochelari de soare.

Pacanele gratis: Matrix
5.0/5
Pacanele gratis: Matrix
Pacanele gratis: Matrix
5.0/5
Pacanele gratis: Matrix

Cele mai valoroase simboluri sunt evident reprezentate de personajele importante ale filmului: TrinityMorpheus și Agent Smith. Stilul de cod Neo – reprezentat de Keanu Reeves – este simbolul WILD, acesta având posibilitatea de a înlocui celelalte simboluri, cu excepția celui Free Games. Aceste Free Games – înfățișate de celulele roșii și albastre – plătesc până la 500x miza. Trebuie să menționăm faptul că există și un alt simbol Wild – o pisică neagră. Acesta apare doar pe rola cu numărul 5, înlocuind toate simbolurile cu excepția Free Games.

Matrix, una din cele mai de succes francize de filme SF

Seria de filme Matrix înfățișează planeta noastră în viitor, condusă de o rasă superioară ce utilizează inteligența artificială. Evident la un moment dat conflictele între rasa umană și computere au fost iminente, iar energia solară reprezintă un măr al discordiei. În acest moemnt, până în 2021, există 3 filme ale francizei Matrix, toate având cifre uriașe în Box Office.

 • The Matrix – lansat în 31 Martie 1991 – încasări de 463 de milioane de $
 • The Matrix Reloaded – lansat în 15 Mai 2003 – încasări de 739 de milioane de $
 • The Matrix Revolutions – lansat în 5 Noiembrie 2003 – încasări de 288 de milioane de $

Primul film a fost lansat în 1999, iar pentru cinematografia acelor ani a fost o adevărată capodoperă, ce a revoluționat ecranizările SF. Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie Anne Moss și Hugo Weaving au fost personajele principale, însă atracția majoră a fost fără doar și poate actorul canadian. Ecranizarea a produs în box office aproape jumătate de miliard de dolari, deși bugetul s-a ridicat doar la 63 de milioane.

Adevărata lovitură pe care familia Wachowski a dat-o, a venit abia în 2003. Partea a doua a acestei francize a produs nu mai putin de 741 de milioane de dolari în Box Office, o cifră uluitoare pentru acea vreme. Acțiunea ecranizării avea loc la 6 luni distanță de la evenimentele primului film. Neo și Trinity au fost în sfârșit la începutul unei relații, astfel condimentându-se personajul interpretat de Keanu Reeves. Întrebările pentru fanii seriei s-au adâncit totuși, iar la finalul aceluiași an Warner Bros a decis să lanseze și al 3-lea capitol.

afla acum când apare filmul Matrix 4
Când apare filmul Matrix 4 – Posterele celor 3 filme Matrix

Totuși, dezamăgirea a fost una uriașă, fapt pentru care timp de 17 ani nu am mai avut parte de o continuare. Toată lumea s-a întrebat când apare filmul Matrix 4, însă în zadar. Cifrele au scăzut drastic, iar oamenii au acuzat nerezolvarea misterelor. Ba mai mult, unele întrebări au devenit chiar și mai adânci. Ambiguitatea cu care a surprins această a 3-a parte a scăzut interesul producătorilor de a-i readuce pe Neo și Morpheus pe micile ecrane. Rămâne de văzut dacă a 4-a parte ce urmează să fie lansată în 2021 va aduce ceva nou. Un lucru este cert, nostalgicii se vor bucura nespus să îl revadă pe Keanu Reeves în acest rol, deși anii au trecut peste el.

Cine este Keanu Reeves

Născut în Beirut, Lebanon pe 2 Septembrie 1964, Keanu Reeves a emigrat și a crescut în Toronto, Canada. Carismaticul actor a avut primul contact cu cinematografia în 1985, atunci când a apărut într-un film de scurt-metraj – One Step Away. Pe lângă celebra serie Matrix, Keanu Reeves a mai avut câteva roluri memorabile în Speed, The Devil`s Advocate, Constantine sau Street Kings. Daca vorbim de vremuri mai recente, ei bine rolul din John Wick a fost unul apreciat de către cinefili, iar în anul 2019 a apărut partea a 3-a a acestei serii. În acest moment, The Matrix 4 pare să fie singurul proiect la care actorul canadian lucrează. Nu trebuie să uităm nici rolul pe care îl interpretează în jocul video Cyberpunk 2077 (Johnny Silverhand).

Keanu Reeves este recunoscut pentru modestia sa. În multe din filmele sale a decis să își doneze salariul, tocmai pentru ca cei din producție să poată plăti și alți actori. De asemenea, geniul său a fost extins și în literatură. În 2011, Reeves a colaborat cu artistul Alexandra Grant pentru ”Ode to Happiness”, un poem ce avea alăturat câteva ilustrații abstracte.

Curiozități despre filmele Matrix

Fiind una din cele mai discutate și controversate francize, Matrix nu avea cum să nu ridice unele semne de întrebare. Pentru fanii filmului și nu doar, înainte de afla când apare filmul Matrix 4, iată cele mai interesante lucruri legate de această ecranizare:

 • Matrix a fost proiectat inițial drept o carte de benzi desenate și nu film
 • Warner Bros nu a fost de acord cu faptul ca familia Wachowskis să se ocupe de producție. Doar după ce aceștia au lansat cu succesul thriller-ul Bound, au primit șansa de a se afla la conducerea francizei
 • Orașul misterios care apare pe tot parcursul filmului este Sydney – Australia
 • Will Smith și Nicolas Cage au refuzat rolul lui Neo. Ba chiar au fost unele discuții cu Leonardo DiCaprio, înainte de a fi acceptat Keanu Reeves
 • Rolul lui Morpheus ar fi trebuit să fie jucat de legendarul Samuel L. Jackson, care a refuzat însă
 • Actorii principali s-au antrenat zilnic timp de 4 luni pentru a putea realiza scenele de luptă
 • Keanu Reeves a suferit înainte de filmări o intervenție chirurgicala la coloana vertebrală
 • Blinde Design a creat fiecare pereche de ochelari de soare a personajelor
 • Celebrul efect ”Bullet Time” a fost produs în exclusivitate pentru Matrix

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Când apare filmul Matrix 4”, nu uita să îl distribui unui fan al seriei și nu numai. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT