Free cookie consent management tool by TermsFeed

Guns N Roses continuă să scrie istorie

Trupa de hard rock Guns N’ Roses reușește să rămână un nume de referință. “Greatest Hits” a devenit cel de-al cincelea album din istorie care rezistă în topul Billboard pentru mai mult de 500 de săptămâni. Albumul “Dark Side of the Moon” al lui Pink Floyd deține recordul pentru cele mai multe săptămâni petrecute în topul Billboard 200, ajungând la 950 de săptămâni în top, chiar dacă n-a mai intrat de ceva vreme.

Pe locul doi în topul celor mai longevive albume din Top 200 Billboard se află Legend de la Bob Marley și Wailer’s legend, cu 636 de săptămâni, în timp ce Greates Hits de la trupa americană de rock Journey ocupă ultimul loc pe podium, cu 626 de săptămâni.

Albumul intitulat Metallica ocupă poziția a 4-a, cu 579 de săptămâni

Greates Hits de la Guns N’ Roses, aflat acum pe locul 5 în topul celor mai longevive albume din istoria topului Billboard, a fost lansat în 2004, iar pe acest album regăsim piese extrem de cunoscute, precum “Welcome to the Jungle”, “Sweet Child o ‘Mine” sau “Paradise City”.

Nivelul atins de Guns N’ Roses este atât de ridicat încât numeroase piese au fost incluse pe coloana sonoră a unor filme, precum Zilele tunetului (1990), Terminator 2 (1991) sau Interviu cu un Vampir (1994), iar arenelele continuă să fie umplute până la refuz la concertele trupei.

Toată această faimă a determinat compania NetEnt să lanseze, în 2016, jocul Guns N Roses. Astfel, aproape la orice top online cazino, gasesti in lobby slotul Guns N` Roses.

De pe marile scene, la păcănele!

Suntem obișnuiti cu sloturi online inspirate din filme celebre. Acum însă vom vorbi despre un joc de păcănele ce are la baza faimoasa trupă Rock. NetEnt se pare că a realizat o mișcare inspirată acum 4 ani. Slotul s-a bucurat de un succes instant, datorita graficii și a coloanei sonore. Fanii trupei de hard rock americane au șansa de a se bucura din nou de acordurile chitarelor, în timp ce urmăresc câștiguri uriașe. Jocul este dezvoltat pe 3 linii și 5 coloane, iar RTP-ul său este unul destul de ridicat – de 96.98%. Drept simboluri, sunt prezente cele clasice, de la 10 la A. De asemenea, avem parte de figurile lui Axl Rose, Slash și evident Duff McKagan.

Avem și pictorame ce înfățișează celebra chitară. Simbolul WILD nu lipsește nici el, acesta făcându-și apariția pe orice rolă. Există și 3 funcții speciale:

 • Encore Free Spins
 • Crowd-Pleaser Bonus Game
 • Câștigurile în fise.

Greatest Hits, albumul de succes al Guns N Roses

Greatest Hits reprezintă o compilație a trupei americane de hard rock Guns N’ Roses, lansat pe 23 martie 2004. Distribuit de Geffen Records, albumul a fost subiectul unui proces intentat de Axl Rose și foști membrii ai trupei, într-o încercare de a bloca lansarea lui din cauza listei de melodii. Axl Rose a încercat din răsputeri să blocheze lansarea albumului, acționând în instanță compania Geffen, spunând că evenimentul va eclipsa lansarea celui de-al 6-lea album al trupei, Chinese Democracy. Foștii componenți ai Guns N’ Roses, Slash și Duff McKagen, l-au ajutat pe Rose să intenteze procesul, dar nu și-au vorbit între ei personal. Acțiunea acestora a eșuat, iar albumul a fost în cele din urmă lansat de Geffen Records.

Chiar dacă albumul nu a avut parte de nicio promovare a ajuns pe primul loc în UK Albums Chart și pe locul 3 în Billboard 200 imediat după lansare. În martie 2012, Greatest Hits a reintrat în Billboard 200 pe poziția a 3-a, vânzând 85.000 de exemplare după o promoție atât pe Amazon, cât și pe Google Play, care a făcut ca albumul să poată fi achiziționat doar cu 25 de cenți. Promoția a fost valabilă o singură zi.

Albumul s-a dovedit extrem de căutat, iar în Statele Unite ale Americii a contabilizat vânzări de peste 6 milioane de exemplare. Recenziile albumului Greatest Hits au fost mixte, fiind criticat modul în care au fost selectate piesele, criticii considerând că de pe album lipsesc mai multe melodii cunoscute.

Greatest Hits, albumul de succes al Guns N Roses
Gun N` Roses

Lista pieselor de pe albumul Greatest Hits al lui Guns N Roses:

 1. Welcome to the Jungle
 2. Sweet Child o’Mine
 3. Patience
 4. Paradise City
 5. Knockin’ on Heaven’s Door (cover Bob Dylan)
 6. Civil War
 7. You Could Be Mine
 1. Don’t Cry
 2. November Rain
 3. Live and Let Die (cover Paul McCartney & Wings)
 4. Yesterdays
 5. Ain’t It Fun (cover The Dead Boys)
 6. Since I Don’t Have You (cover The Skyliners)
 7. Sympathy for the Devil (cover The Rolling Stones).

Moștenirea Guns N Roses continuă!

În 2017, chitaristul Richard Fortus a declarat într-un interviu despre planurile de a face din nou muzică. Foștii membrii au continuat să înregistreze pe plan individual și să dezvolte noi proiecte. Astfel, acesta a venit cu inițiativa de a aduce fanilor un nou album, poate ultimul din carieră. Un an mai tarziu, Fortus a confirmat faptul că trupa lucrează deja la un nou album.

”Cred că se va întâmpla mai repede decât vă imaginați! Doar așteptați” – declara acum doi ani Richard Fortus. În luna Ianuarie a anului 2020, înainte de pandemia de Coronavirus, trupa părea că se pregăește de lansarea albumului și de un nou turneu mondial. Guns  N` Roses însă a pus toate proiectele în așteptare, după ce COVID-19 a schimbat lumea așa cum o știam. Momentan nu se știe când vor avea parte fanii de un nou album sau un nou turneu.

Știați că..

 • .. înainte de a face parte din Guns N` Roses, Axl Rose și Izzy Stradlin au făcut parte dintr-o trupă numită Hollywood Rose?
 • .. până în acest moment, Guns N` Roses are cel mai bine vândut album Rock din istorie?
 • .. primul single lansat a fost în Marea Britanie? (It`s so Easy – 15 Iunie 1987)
 • ..”Welcome to the Jungle” a fost coloana sonoră din filmul Dead Pool, în 1988?
 • .. piesa amintită mai sus a avut drept inspirație un om al străzii pe care Axl Rose l-a întâlnit la prima sa vizită în New York?
 • .. Guns N` Roses a cântat la memorialul lui Freddie Mercury?

Dacă ai găsit informații utile în articolul ” Guns N Roses continuă să scrie istorie” nu uita să îl distribui unui prieten pasionat de muzica Rock sau păcănele. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT