Free cookie consent management tool by TermsFeed

Top păcănele din filme și seriale 2024

Top păcănele din filme și seriale 2024 este un material care îți va aduce în atenție cele mai atractive sloturi online realizate după filme și seriale de notorietate. Nu rare sunt cazurile în care filme și seriale de succes duc ulterior la apariția unor noi produse. De cele mai multe ori apar animații inspirate după anumite filme, versiuni de Bollywood, parcuri tematice, obiecte vestimentare și multe altele. De multe ori se întâmplă să apară și jocuri video, câteva exemple fiind Aliens vs. Predator, Alvin and the Chipmunks, The Amazing Spider-Man, Back to the Future, Bee Movie, Beverly Hills Cop și multe altele.

Succesul unor filme nu este ignorat nici de producătorii de sloturi online. În acest domeniu se lansează constant noi producții inspirate din istorie, muzică, mediul înconjurător, dar și din filme. Așa că nu întâmplător au apărut multe jocuri ce pot fi încercate și ca jocuri de pacanele din filme și seriale de succes. Game of Thrones, Jumanji ori Narcos sunt doar trei dintre producțiile de top care au stârnit interesul dezvoltatorilor de sloturi.

Iată 5 păcănele din filme și seriale care merită jucate

Narcos – probabil cel mai bun joc de păcănele din filme și seriale

NetEnt a mai lansat încă un titlu de succes ce are la bază un serial de top de pe Netflix. Narcos este inspirat din primul sezon, în care agenții DEA au dus lupta pentru capturarea lui Pablo Escobar. Drept urmare, și simbolurile au legătură cu acțiunea din primul sezon: Agenții DEA Pena și Murphy, alături de chipul lui Pablo Escobar. Alte simboluri sunt muniția din serial. Jocul oferă 243 de modalități de câștig, are o grafică peste medie, iar miza minimă este de doar 20 de bani atunci când joci pe bani reali.

Foto joc de cazino inspirat din serialul Narcos
Joacă gratis păcănele Narcos aici!

Jumanji – un alt joc care nu poate lipsi din top păcănele din filme și seriale

Dezvoltat de cei de la NetEnt, slotul Jumanji este inspirat din filmul cu același nume, care a dat naștere unei francize de succes, ce continuă și în zilele noastre, cu Dwayne „The Rock” Johnson în rolul principal. Jocul are o grafică peste medie, foarte apreciată de utilizatori. Sunt în total 36 de linii de plată în acest joc în care printre simboluri regăsim un Leu, un Hipopotam, un Crocodil și Un Pelican, alături de cărțile de joc.

Jumanji Video Slot foto
Joacă slotul online Jumanji gratis cu un clcik pe poza!

3 Cazinouri recomandate pentru păcănele din filme și seriale

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
1.200 RON
300 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi și Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Rambo Stallone – dedicat fanilor filmelor de acțiune

Franciza Rambo este una de referință pentru filmele de acțiune, iar slotul Rambo Stallone lansat de compania Stakelogic se bucură de recenzii excelente. Are o grafică foarte bună și numeroase funcții speciale care reușesc să ridice adrenalina la cel mai înalt nivel. Un exemplu este Super Miză, un pariu secundar foarte apreciat de utilizatori. Printre simboluri regăsim muniția din film și chipul lui Stallone.

Foto slotul video Rambo Stallone
Încearcă gratis jocul ca la aparate Rambo Stallone!

Rocky – inspirat din cealaltă franciză de mare succes a lui Sylvester Stallone

Lansat de cei de la Playtech, slotul Rocky este inspirat dintr-un alt film de succes cu Sylvester Stallone în rolul principal. Este un joc cu o grafică simplă, dar care se remarcă prin faptul că redă bine personajele din film. Din acest motiv, simbolurile slotului Rocky sunt Apollo Creed, Clubber Lang, Ivan Drago, Adrain, Pauly și Rocky. De asemenea, utilizatorii mai apreciază și faptul că în unele momente sunt redate scene video originale preluate din film. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil, ceea ce îl face și mai atractiv pentru utilizatori, având în vedere că are un grad suplimentar de accesibilitate. Poate fi încercat și la operatorii licențiați din țara noastră.

Imagine joc ca la aparate Rocky
Joacă slotul online Rocky fără bani reali aici!

Game of Thrones – nu se ridică la nivelul serialului, dar merită jucat, cel puțin pentru coloana sonoră

Pentru mulți oameni, Game of Thrones este cel mai bun serial din istorie. A bătut record după record și a primit numeroase premii. Drept urmare, decizia companiei Microgaming de a înființa un slot inspirat din acest serial fenomen nu a fost surprinzătoare. Slotul a fost lansat în decembrie 2014, iar jocul are 243 de linii de plată. Printre simbolurile jocului regăsim sigla Game of Thrones, Tronul de Fier din Westeros, dar și sigiliile caselor Baratheon, Lannister, Stark și Targaryen.

Jocul ca la aparate Game of Thrones
Joacă păcănele online Game of Thrones demo!

Vezi toate jocurile de păcănele din filme și seriale aici!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash