Top jocuri la care poți cumpăra speciala

Top jocuri la care poți cumpăra speciala
Top jocuri la care poți cumpăra speciala -sursa foto: facebook

Top jocuri la care poți cumpăra speciala

Mereu este foarte important să poți să le oferi clienților tăi servicii recent lansate în întreaga lume și exact asta fac și cazinourile online licențiate în România.

Industria jocurilor de noroc din România se adaptează și ține pasul cu ultimele tendințe. Aici vorbim despre serviciile oferite, iar printre acestea se numără și păcănelele online. Sloturi cu funcții deosebite, cu multiple linii de plată și câștiguri pe măsură fac parte acum din gama variantă de produse puse la dispoziție de operatorii de top.

Așa au apărut și sloturile cu diferite funcții speciale. Mai nou, amatorii de păcănele pot accesa sloturi unde funcția bonus poate fi declanșată oricând. Sunt doar anumite sloturi unde ai acces către funcția „Cumpără bonus”. Totul este contra cost, iar suma diferă de la un slot la altul, dar de regulă costă 100 X miza folosită pe perioada specialei.

Top jocuri la care poți cumpăra speciala – The Dog House Megaways

Un joc bazat pe simboluri canine adorabile, The Dog House Megaways aparține de producătorul Pragmatic Play. Slotul este unul special, rulează pe 7 linii X 6 role și oferă 117.649 de moduri diferite de a câștiga. Face parte din seria de sloturi Pragmatic lansate în anul 2020 și care, de-a lungul scurtei sale perioade a urcat foarte mult pe scara popularității.

În slotul The Dog House Megaways sunt patru tipuri de câini în joc, fiecare reprezintă un simbol aducător de câștiguri pe măsură. Cel mai mare premiu pe care vei putea pune mână este în valoare de 12.305 X miza. Până atunci te vei putea bucura de o grafică modernă, muzică ambientală. Pe lângă toate acestea, slotul vine la pachet cu volatilitate ridicată și RTP de 96.55%.

Top jocuri la care poți cumpăra speciala – Sweet Bonanza

Dacă ai poftă de câștiguri dulci, atunci jocul ca la aparate Sweet Bonanza ar putea fi pe placul tău. Se desfășoară în format de 5 simboluri stivuite pe 6 role, unde trebuie să aduni cât mai multe simboluri delicioase și ești răsplătit cu bonusuri importante și câștiguri de până la 21.175 X miza. Este un slot cu volatilitate ridicată și RTP de până la 96.48%.

O caracteristică bonus interesantă este funcția de Rotiri Gratuite. Patru Acadele colorate cu alb și roșu declanșează zece Rotiri Gratuite. Aceasta înseamnă că în timpul rotirilor simbolurile câștigătoare explodează și fac loc altor simboluri stivuite în locul celor câștigătoare. Tot pe parcursul funcției pot fi stivuiți multiplicatori de până la 100 X miza. Funcția este redeclanșabilă, alte cinci jocuri gratuite se adaugă în momentul în care cel puțin trei Acadele colorate în alb și roșu sunt stivuite la finalul aceleiași rotiri.

Top jocuri la care poți cumpăra speciala – Extra Chilli

Din categoria jocurilor ca la aparate cu fructe, Extra Chilli poartă amprenta Megaways și aparține providerului Big Time Gaming. Lansat pe piață în anul 2018, a devenit unul dintre sloturile de top ale acestui producător, fiind disponibil în cadrul cazinourilor online licențiate în România.

Tema principală a slotului este ardeiul iute pe care îl găsești la tot pasul prin piețele mexicane. De astfel, ecranul de joc imită o asemenea locație, iar acțiunea se poartă pe 6 role și 7 rânduri. Simbolurile care plătesc cel mai bine sunt reprezentate de ardei iuți de diferite culori. RTP-ul nu este unul extraordinar, ci 96.82%, însă ai ocazia să obții un câștig maxim de până la 20.000 X miza. În total vei putea câștiga pe 117.649 de linii de plată.

Top jocuri la care poți cumpăra speciala – Money Train

Începând cu luna august a anului 2019 a intrat pe piața de păcănele online și slotul Money Train al furnizorului Relax Gaming. A reușit în foarte scurt timp să ajungă unul dintre cele mai de succes sloturi jucate în străinătate, cât și în România. Este un slot cu plăți de până la 2.000 X miza, unde volatilitatea este ridicată, grafica superioară, muzica ambientală și RTP-ul de 96.2%.

Este un slot care beneficiază de un design foarte frumos, iar detaliile sunt cele care fac diferența. Pentru declanșarea funcției speciale ai nevoie de trei simboluri Bonus pe rolele 1, 3 și 5 la finalul unei rotiri complete. Funcția nu este redeclanșabilă, dar îți poate aduce câștiguri mari în timpul desfășurării specialei.

Top jocuri la care poți cumpăra speciala – Great Rhino Megaways

Jungla africană vine direct la tine acasă prin intermediul slotului Great Rhino Megaways al furnizorului Pragmatic Play. Lansat în a doua parte a lunii aprilie din anul 2020, slotul ca la aparate Great Rhino Megaways te așteaptă cu 200.704 linii plătitoare care îți pot aduce câștiguri de până la 20.000 X miza.

Este un slot plin de culoare tipic Pragmatic Play, cu muzică ambientală, grafică modernă și RTP 96.58%. Configurația slotului propune 6 role X 8 rânduri, unde simbolurile de top sunt reprezentate de animale des întâlnite în Africa. Rinocer, Flamingp, Leopard, Gorilă, Crocodil sunt o parte dintre simbolurile aducătoare de câștiguri.

Funcția specială propune între 5 și 15 rotri gratuite care pot începe de la multiplicator X1 și până la X10. Ai posibilitatea să optezi pentru o alegere misterioasă care își oferă un număr aleator de jocuri gratuite cu multiplicator cuprins între X1 și X3. Pe cât de simplu pare, pe atât de interesant, iar o rundă norocoasă îți poate câteva sute de mii de lei.

Top jocuri la care poți cumpăra speciala – John Hunter and the Book of Tut!

Dacă ești adeptul sloturilor pe zece linii de plată și cu plăți de până la 5.000 X miza, atunci vei găsi în John Hunter and the Book of Tut un joc preferat. Beneficiază de grafică superioară, asta și datorită celor câteva luni de la lansare. Pragmatic Play a dat slotul către piața de păcănele online începând cu 6/05/2020, timp  în care a reușit să câștige la capitolul popularitate.

Volatilitatea este ridicată, RTP-ul ajunge până șa 96.5%, iar desfășurarea acțiunii este identică cu mult mai celebrul Book of Ra Deluxe. Difrența o face posibilitatea de a declanța contra cost funcția specială, în schimbul unei sume egale cu 100 X miza. Trei simboluri Scatter (Cărți aurii) sunt necesare pentru declanșarea celor 10 Rotiri Gratuite. Funcția este redeclanșabilă.

Top jocuri la care poți cumpăra speciala – Wild West Gold

Jocurile cu cowboy revin în atenția jucătorilor de păcănele datorită slotului Wild West Gold al producătorului Pragmatic Play. 2020 a fost anul acestui furnizor care, a lansat foarte multe sloturi printre ele regăsindu-se și Wild West Gold. 26 martie este ziua lansării acestui joc de păcănele online cu 40 de linii fixe de plată, grafică superioară, RTP 96.51% și volatilitate ridicată.

Dată fiind desfășurarea acțiunii pe ecranul de joc și cele 5 role X 3 rânduri, îl putem include cu usurință la categoria unor sloturi obișnuite. Cel mai mare câștig obținut într-o singură rundă este de 10.000 X miza. O sumă foarte mare dacă luam în considerare multitudinea de mize disponibile. Poți miza pe sume cuprinse între 0.80 și 400 RON pentru fiecare rotire în parte.

Funcția specială presupune acordarea de opt Jocuri Gratuite și este o funcție redeclanșabilă. În funcție de numărul de simboluri cu stea aurie stivuite pe timpul desfășurării funcției se mai pot acorda între 4 și până la 20 alte jocuri. Minim 2 simboluri cu stea aurie sunt necesare pentru prelungirea funcției bonus și cel mult 5.

Top jocuri la care poți cumpăra speciala – White Rabbit

Big Time Gaming este furnizorul care a introdus extensia Megaways în rândul jocurilor de păcănele online. White Rabbit este unul dintre sloturile ce poartă amprenta acestui producător și beneficiază de toate funcțiile pentru a-l face un slot complet. Are volatilitate ridicată, RTP 97.72%, iar muzica este specifică sloturilor de tip Megaways.

Există și funcție specială, iar pentru declanșare ai nevoie de trei Scatter (Iepuri care ies din pălărie) pe rolele 1, 3 și 5 la finalul unei rotiri complete. Există și varianta prin care o poți declanșa contra cost în schimbul sumei de 100 X miza. În timpul rulării funcției bonus poți obține câștiguri de până la 10.000 X miza, prin intermediul celor 248.832 de linii plătitoare existente.

Top jocuri la care poți cumpăra speciala – Release the Kraken

Anul 2020 a fost unul excelent pentru furnizorul Pragmatic Play care a lansat mai multe sloturi de top. Printre acestea se numără și Release the Kraken pe care îl poți juca liniștit în varianta online. Este un slot cu temă interesantă, grafica fiind superioară, iar muzica ambientală, toate fiind elemente specifice acestui provider.

Inspirat din povestea monstrului ascuns pe fundul mării, Release the Kraken vine cu o serie de patru bonusuri diferite. Sunt bonusuri care se pot activa normal, fie automat, contra cost în schimbul sumei de 100 X miza. în timpul acestor runde gratuite poți obține câștigul maxim care nu este deloc unul mic, ci ajunge până la 10.000 X miza.

Sunt 20 de modalități diferite prin care poți obține câștigurile, singura condiție fiind ca simbolurile consecutive câștigătoare să fie de la stânga către dreapta pe linia plătitoare. RTP-ul slotului este 96.5%, volatilitatea medie-ridicată, iar mizele pot ajunge până la 100 RON per rotire.

Top jocuri la care poți cumpăra speciala – Helllcatraz

Cei din perioada jocurilor pe televizor sigur vor deveni nostalici la deschiderea slotului Hellcatraz de la furnizorul Relax Gaming. Numele și tema au legătură cu celebra închisoare Alcatraz situată în golful San Francisco și despre care s-au făcut nenumărate filme, emisiuni tv și au fost scrise cărți.

Din 5 mai 2020, Hellcatraz a intrat pe piața de jocuri de noroc din România și poate fi jucat exclusiv la cazinourile online licențiate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Este un slot cu 6 role X 6 rânduri, volatilitate ridicată, iar linii de plată pot ajunge până la 46.656. Mizele pot varia, ele fiind cuprinse între 0.10 și 25 RON, iar cel mai mare câștig poate ajunge până la 51.840 X miza.

Top jocuri la care poți cumpăra speciala – The Hand of Midas

Lansat de Pragmatic Play în martie 2021, The Hand of Midas este un slot cu extrem de mult potențial în timpul rundei bonus, un joc la care am prins câștiguri fantastice, de 4-500 x miza cumpărând speciala. Bineînțeles că sunt și secvențe la care plătești 100x miza să activezi speciala și abia recuperezi 10% din bani, însă, per total, avem amintiri frumoase cu acest slot, astfel că îl includem în Top jocuri la care poți cumpăra speciala.

The Hand of Midas este un slot cu Rotiri Gratuite, Multiplicatori de câștig – Wild-uri lipicioși, îți permite să cumperi Free Spins și are și caracteristică Ante Bet – Activeaz-o și crești șansele să prinzi bonusul! RTP-ul este de 96.54%, iar câștigul poate ajunge la 5.000x miza. Mare atenție la mize, deoarece perioadele excelente alternează cu cele slabe, fiind un joc foarte volatil.

Pentru a activa speciala, trebuie să plătești 100x miza de joc – pentru până la 27 de rotiri gratuite, 200x – maxim 36 de rotiri gratuite și 300x – maxim 45 de rotiri gratuite.