Top 10 jocuri la aparate Megaways

Top 10 jocuri la aparate Megaways
Top 10 jocuri la aparate Megaways - sursa foto: https://www.facebook.com/pragmaticplay

Top 10 jocuri la aparate Megaways

Jocurile de noroc cuprind și păcănelele, iar pentru amatorii unor astfel de jocuri este important să cunoască bine produsele existente pe piața.

Sunt foarte mulți furnizori care oferă sloturi care mai de care mai interesante. Însă, Megaways este ceva special, iar produsele acestea sunt destinate exclusiv cazinourilor online. Sunt din ce în ce mai multe sloturi lansate cu Megaways în loc de modul normal, ceea ce înseamnă că sunt produse de succes, a căror lansare este așteptată de fanii genului.

Funcția Megaways există de câțiva ani și înlocuiește liniile obișnuite de plată cu un număr mult mai mare. Big Time Gaming este furnizorul care a inventat acest mod, iar dacă un alt furnizor dorește să folosească extensia Megaways, atunci are nevoie de aprobarea acestuia, dat fiind faptul că deține licență. Astfel, nu există foarte multe sloturi precum se întâmplă în alte cazuri, dar noi ți le prezentăm pe cele mai bune 10 jocuri Megaways.

Top 10 jocuri la aparate Megaways – The Dog House

Este o variantă superioară celei lansate în anul 2019, sub același nume. Ambele aparțin providerului Pragmatic Play și fac parte din gama de jocuri ca la aparate cu animale. The Dog House Megaways a fost lansat în vara anului 2017 și prezintă povestea celor patru câini simpatici, aceștia fiind simbolurile top.

Spre exemplu, Rottweiler plătește cel mai mult, de până la 7.5 X miza pentru o singură linie completă, dar trebui să ținem cont că sunt 12.305 astfel de linii. Ai parte de volatilitate ridicată, RTP 96.55%, cât și muzică ambientală.

Mizele sunt multiple, acestea fiind cuprinse între 0.80 RON pentru fiecare rotire și pot ajunge până la 400 RON. Pe lângă funcția specială oferită și grafica de ultimă generație, The Dog House Megaways este un joc aparte. Permite jucătorilor să activeze contra cost funcția specială, iar pentru a face acest lucru trebuie să plătească 100 X miza.

Top 10 jocuri la aparate Megaways – Who Wants To Be A Millionaire

„Vrei să fii milionar” este show-ul TV care servește drept temă pentru slotul Who Wants To Be A Millionaire al celor de la Big Time Gaming. Muzica ambientală, modul de desfășurare și faptul că rulează cu motor Megaways sunt elemente care l-au făcut să câștige la capitolul popularitate.

Spre finalul anului 2018, amatorii de păcănele online au putut juca acest slot. Sunt numeroase linii de plată ce pot ajunge până la 117.649, iar cel mai mare câștig obținut poate ajunge până la 50.000 X miza. RTP-ul slotului este de 96.24%, volatilitatea ridicată, iar sistemul de joc este alcătuit din 6 role X 7 simboluri.

Top 10 jocuri la aparate Megaways – Starz

Este al doilea slot lansat de Pragmatic Play cu motorul Megaways, o lansare care a avut loc pe 11 iunie 2020. Starz Megaways te invită să te joci printre stele, iar muzica ambientală și ecranul de joc te poartă printr-o altă lume. Jocul oferă simboluri colorate, iar Wild este expansiv fiind suficient unul singur pe una dintre rolele 2, 3, 4 sau 5 pentru a se putea extinde pe întreaga rolă.

Planete, asteroizi și pietre prețioase sunt simboluri aducătoare de câștiguri în slotul Starz Megaways. Cel mai mult poți obține până la 10.000 X miza, iar aceasta din urmă poate fi cuprinsă între 0.80 și 400 RON / rotire completă. În fiecare rundă ai un număr diferit de linii câștigătoare, iar cel mai mare număr de linii plătitoare este de 117.649. Există și o funcție bonus care se va declanșa prin simpla stivuire a minim trei simboluri BONUS și cel mult șase astfel de simboluri. Un număr mai mare de simboluri speciale vor crește numărul de Rotiri Gratuite acordate. Număr minim de runde gratuite este de 6, iar cel mai mare este de 15, iar funcția nu este redeclanșabilă.

Top 10 jocuri la aparate Megaways – Spartacus

Spartacus este un brand în lumea cinematografiei, iar începând cu 18 septembrie 2020 este un nume și în lumea jocurilor de noroc. Spartacus este un produs al furnizorului WMS, iar numele este dat de luptătorul legendar din vremea Romei Antice. Ia sabia ,scutul și îndreaptă-te către Roma în cautarea unei aventuri pline de acțiune! Spartacus Megaways este un joc unic din gama jocurilor ca la păcănele inspirate din filme, aspect pe care îl vei sesiza încă de la prima deschidere.

Este unul dintre jocurile Megaways cu cele mai multe linii de plată. Pot ajunge până la 1.000.000 de astfel de linii, iar funcția bonus este deosebită. O luptă câștigată îți aduce până la 12.500 X miza, iar dacă iei în considerare că sunt multiple mize, atunci câștigul poate ajunge până la 250.000 de fise.

Top 10 jocuri la aparate Megaways – Temple Tumble

Începutul anului 2019 a adus un nou slot grozav în portofoliul furnizorului de jocuri ca la aparate Relax Gaming. Vei merge la vânătoare în stil Indiana Jones pentru a căuta comoara pierdută într-un templu aztec amplasat în mijlocul junglei. Configurația slotului este 6 role X 6 rânduri, iar simbolurile sunt stivuite în cascadă, blocând intrarea în templul unde se ascunde comoara.

Poți intra în templu pentru a pune mâna pe comoară doar dacă ai artefactul legendar care declanșează funcția bonus. Poți alege între trei moduri diferite de rotiri gratuite, fiecare având câte o caracteristică și volatilitate diferită.

Funcția Megaways crește numărul de linii plătitoare ale sloturilor care rulează cu acest motor, iar în Temple Tumble poți ajunge până la 46.566 de linii de plată. Jocul are volatilitatea ridicată, RTP 96.25% și oferă posibilitatea unui câștig maxim de până la 7.767 X miza.

 Top 10 jocuri ca la aparate Megaways – Extra Chilli

Este unul dintre sloturile Megaways cu cele mai multe posibilități de a câștiga. În total sunt 117.649 de linii plătitoare și cea mai mare sumă pe care o poți câștiga jucând Extra Chilli este de 20.000 X miza. RTP este 96.82%, volatilitatea ridicată, muzica specifică temei și un sistem de joc de 6 role X 7 rânduri.

Combinate, caracteristica Megaways cu simbolul Scatter au creat deja un joc unic. Fiecare rotire în parte are un anumit set de linii de plată și fiecare simbol câștigător explodează și lasă loc altor simboluri. În mare, slotul are drept temă piața mexicană și ardeiul iute pe care îl poți întâlni sub formă de simbol de top. Sunt mai multe tipuri de ardei, dar și simboluri obișnuite sau speciale.

Funcția specială se declanșează ca urmare a trei simboluri Scatter și obții 8 Rotiri Gratuite, iar la fiecare simbol Scatter suplimentar se vor adăuga alte patru jocuri gratuite suplimentare. Funcția se prelungește cu  patru și până la opt rotiri gratuite suplimentare dacă pe rândul de jos sunt stivuite trei sau patru simboluri Scatter.

Top 10 jocuri la aparate Megaways – Survivor

big time gaming provider sloturi păcănele
Big Time Gaming provider jocuri păcănele – sursa foto facebook

Dacă ți-ai imaginat vreodată cum este să rămâi pe o insulă tropicală, atunci trebuie să joci slotul Survivor Megaways de la providerul Big Time Gaming. Este un slot din seria celor inspirate din show-urile tv, de data aceasta Survivor este emisiunea care servește drept sursă de inspirație. Grafica este una specifică, cu simboluri colorate și specifice temei. În total sunt până la 100.842 de linii de plată, iar cel mai mare câștig pe care îl poți obține este de 44.000 X miza.

Cu palmieri pe fundalul ecranului de joc, rolele sunt împărțite în trei secțiuni. Există o secțiune superioară și inferioară, de șase role și până la trei rânduri în secțiunea specială din mijloc. Vei avea  între 486 și 100.832 de posibilități de a câștiga, iar pariurile plasate pot varia între 1 și 200 RON. Funcția specială este declanșată de trei simboluri Scatter (Survivor) și atribuie 15 runde gratuite plus alte cinci runde pentru fiecare simbol Scatter suplimentar. Este o funcție redeclanșabilă, 3 X Scatter în timpul rundelor gratuite vor acorda alte cinci Rotiri Gratuite și alte cinci la fiecare simbol Scatter suplimentar.

Top 10 jocuri la aparate Megaways – Medusa

Medusa Megaways aduce jucătorilor o funcție inovativă numită Temptation. Declanșată după ce au fost finalizate jocurile gratuite, ai două opțiuni. Alegi să încasezi câștigul obținut, fie poți opta să rejoci funcția. Ți se permite declanșarea contra cost a funcției speciale, valoarea unei astfel de funcții este de 100 X miza. Ai la dispoziție opt pariuri diferite pentru fiecare rotire în parte, cuprinse între 1.25 și 62.50 RON.

Jocul vine cu 6 role X 7 rânduri și până la 117.649 de posibilități de a câștiga. Coloana sonoră este aparte, specifică temei slotului, iar posibilitatea de redeclanșare a funcției speciale  este un aspect de luat în calcul. În plus, vine și cu multiplicator progresiv în timpul funcției, dar limita maximă de câștig este de 50.000 X miza.

Top 10 jocuri la aparate Megaways – Curse of the Werewolf

Varianta nouă a apărut în luna august a anului 2020, atunci când producătorul Pragmatic Play a decis să lanseze un nou slot cu extensia Megaways. Oferă posibilități nenumărate de a obține un câștig și permite jocul pe mize pentru toate buzunarele. Curse of the Werewolf Megaways are 46.656 linii maxime de plată și câștiguri de până la 40.976 X miza.

Câștigurile sunt diferite, în funcție de miza folosită, iar acestea pot varia și sunt cuprinse între 0.40 și 400 RON per rotire. Există multe sloturi despre vârcolaci, dar Curse de Werewolf Megaways este un slot aparte datorită asocierii dintre Pragmatic Play și Megaways. Titlul poate că este suficient, dar stai să vezi grafica și să asculți muzica ambientală. Personaje caracteristice asemanatoare celor intalnite in desene animate sunt smboluri ce pot să apară pe ecranul alcătuit din 6 role X 6 simboluri fiecare. Slotul are funcție specială care se poate activa automat, fie contra cost în schimbul unei sume egale cu 100 X miza.

Top 10 jocuri la aparate Megaways – Great Rhino

Tot din seria de jocuri ca la aparate cu animale face parte și Great Rhino Megaways, un slot lansat pe 21 aprilie 2020 de către providerul Pragmatic Play. Este primul astfel de joc al producătorului menționat anterior care folosește licența dobândită de Big Time Gaming. Mai mult, Great Rhino Megaways a fost votat slotul anului în cadrul unei gale organizate la Las Vegas, în vara lui 2020.

Astfel ai parte de o grafică așa cum îți dorești, simboluri colorate și câștiguri pe măsură. Este un slot complet, dacă pui și faptul că există funcție specială care îți oferă posibilitatea să obții câștiguri de până la 20.000 X miza. Rinoceri, Flamingo, Gorilă, Leu, toate sunt simboluri ce pot să apară pe cele 6 role X 8 simboluri fiecare.

Poți miza pe sume diferite, cuprinse între 0.80 și 400 RON / rotire. Premiile sunt în strânsă legătură cu fiecare miza pe care o alegi, dar poți activa și un mod aparte. În schimbul unei sume de 100 X miza poți cumpără Rotiri Gratuite, fie cu o miza suplimentară poți activa șansa dublă de a câștiga o funcție specială. Spre exemplu, pe miză 0.80 RON/rotire, miza suplimentară este de 1.00 RON.

Cazinouri online unde poti juca sloturi Megaways