Peste 50 de milioane de americani pariază pe Super Bowl LVII

Peste 50 de milioane de americani pariază pe Super Bowl LVII
Miliarde de dolari pariați pe Super Bowl LVII / sursa foto Facebook

Marele eveniment din fotbalul american se apropie cu pași repezi. Super Bowl LVII va avea loc în noaptea de 13 ianuarie 2023, de la ora 01:30 (ora locală a României). Se anunță un eveniment cu adevărat fabulos, în special pentru pariori. Interesul este unul extrem de ridicat pe mapamond!

AGA (American Gaming Association) a realizat recent un studiu conform căruia peste 50 de milioane de adulți americani (o pondere de 20%) vor plasa minim un pariu pe finala din NFL. Cea mai comună alegere este evident pe echipa câștigătoare!

Philadelphia Eagles 1.82 Kansas City Chiefs 2.05

Cotele sunt deja afișate și la marea majoritate a operatorilor licențiați de către ONJN în România. În oferta Betano, Philadelphia Eagles pornesc cu prima șansa, în timp ce Kansas City Chiefs primesc o cota de 2.05!

Miliarde de dolari pariate pe Super Bowl LVII

Dacă cifrele estimate de AGA se adeveresc, atunci se va stabili un nou record și o creștere de peste 60% față de anul 2022. În total, se așteaptă la pariuri în valoare de 16 MILIARDE DE DOLARI! 💰

Domeniul pariurilor sportive a crescut exponențial în ultimii ani pe teritoriul Statelor Unite și nu numai. În jur de 30 de milioane de adulți americani sunt așteptați să plaseze pariuri online, în timp ce 28 de milioane vor opta pentru metoda clasică. Majoritatea adulților din SUA își doresc să plaseze pariurile la un operator online ce funcționează legal, iar un motiv întemeiat pentru care aleg să mizeze este pentru a dinamiza puțin atmosfera.

Bill Miller – CEO & Președinte la AGA a declarat recent:

”În fiecare an, Super Bowl ne relevă beneficiile pariurilor sportive legale: pariorii aleg să utilizeze doar piețe reglementate, ligile și mass-media se bucură de mai multă expunere, iar operatorii legali generează venituri fiscale de care orice țară are nevoie.”

AGA militează pentru pariatul responsaibl

AGA este un grup ce reprezintă industria cazinourilor din Statele Unite. Conducerea militează pentru un pariat responsabil și legal, într-o industrie evaluată la peste 260 de miliarde de dolari. De asemenea, sectorul jocurilor de noroc oferă în prezenta aproape 2 milioane de locuri de muncă în SUA.

American Gaming Association au ajuns la concluzia că 71% din pariorii din SUA au recepționat anul trecut mesajul cu privire la pariatul responsabil. Mai mult decât atât, un alt studiu dovedește faptul că adulții americani de până în 35 de ani sunt mult mai conștienți de acest lucru. Studiul a fost realizat în perioada 31 ianuarie – 1 februarie 2023, cu o medie de 2.199 de adulți.

Bill Miller a mai completat, spunând că ”deși interesul pentru pariuri sportive legale se extinde, industria jocurilor de noroc rămâne fermă cu privire la pariatul responsabil și educarea clientului. AGA își propune să combată toate metodele de a paria ilegal și își dorește să construiască un mediu sigur.”

Jalen Hurts minim 1 Touchdown

În România, operatorii online de pariuri sportive sau cazino trebuie să dețină o licență de funcționare emisă de către ONJN – Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

SuperBowl LVII va pune față în față două rivale vechi, iar șansele celor două – conform statisticienilor sunt aproximativ egale. Tu ce părere ai, cine se va impune în noaptea de duminica spre luni?

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash