Free cookie consent management tool by TermsFeedCupa Mondială: Spania - Germania, un meci cât o finală

Cupa Mondială: Spania – Germania, un meci cât o finală a oricărei competiții. Spania și Germania vor disputa, duminică de la ora 21:00, derby-ul Grupei E de la Cupa Mondială 2022. Un meci care ar putea fi oricând o finală de turneu prinde cele doua echipe cu stări de spirit diametral opuse după etapa inaugurală.

Spania a început la turație maximă Cupa Mondială și a învins cu 7-0 reprezentativa statului Costa Rica, reușind astfel scorul Cupei Mondiale. În schimb, Germania a fost învinsă de Japonia, scor 2-1, după ce a deschis scorul.

https://www.youtube.com/watch?v=OMfuFEnkMNQ

Un eșec neașteptat care complică serios calculele nemților în drumul spre fazele eliminatorii și face partida cu Spania mult mai importantă decât părea. Dacă la momentul tragerii la sorți Spania și Germania erau marile favorite la calificare, acum calculele s-au schimbat după victoria Japoniei.

Unde se joacă Spania vs Germania?

  • Locatie: Al Kohr, Qatar
  • Stadion: Al Bayt Stadium
  • Data: Duminica, 27 noiembrie
  • Oră de start: 21:00

Spania vs Germania H2H rezultate all time

  • Spania: 8 victorii
  • Germania: 9 victorii
  • Egaluri: 8

Formă actuală (ultimele 5 partide)

  • Spania: VÎVVV
  • Germania: VÎEVÎ

Germania a luat șase goluri de la Spania în ultimul meci

De parcă eșecul cu Japonia nu era de ajuns, Germania are amintiri neplăcute și de la ultima confruntare cu Spania, pe care a pierdut-o cu 6-0. S-a întâmplat în urmă cu doi ani, în noiembrie 2020, când ibericii au câștigat pe teren propriu în Liga Națiunilor, prin golurile reușite de Morata, Torres (3), Rodri și Oyarzabal.

Ultima victorie a Germaniei într-un meci oficial cu Spania datează de la Campionatul European din 1988, când nemții s-au impus cu 2-0 după dubla lui Voller. De atunci, Spania a învins Germania cu 1-0 în finala de la EURO 2008 prin golul marcat de Fernando Torres, iar ibericii au câștigat și semifinala de la Cupa Mondială 2010 cu același scor, în drumul spre trofeu.

https://www.youtube.com/watch?v=J4lF0vsnv10

Ambele echipe vor face schimbări

Spania va efectua modificări în echipa de start de la partida cu Costa Rica, deși jocul a decurs foarte bine și nu au fost înregistrate probleme.

Spaniolii au câștigat cu 7-0 meciul cu Costa Rica, însă selecționerul Luis Enrique spune că meciul cu Germania va fi infinit mai dificil. El a anunțat că va face schimbări în echipa de start.

Victorie Spania -1

”Germania ne poate învinge, pentru că e o forță, dar noi vom ieși pe teren și vom juca la fel. Această echipă nu se va relaxa. Vor fi schimbări în echipă. E clar, Germania ne poate învinge, dar, dacă o va face, nu va fi ca urmare a relaxării noastre”, a transmis Luis Enrique.

În echipa Germaniei, Leroy Sane nu a putut juca împotriva Japoniei din cauza problemelor medicale și este incert și pentru partida cu Spania.

Astfel, selecționerul Hansi Flick a anunțat că obiectivul nemților este să obțină șase puncte în ultimele două partide.

„Trebuie să privim înainte. Mai sunt șase puncte de jucat. Vrem să le obținem pe toate și pentru asta ne vom antrena”, a spus Hansi Flick, după înfrângerea Germaniei cu Japonia.

Spania e ușor favorită la pariuri

Privind cotele la pariuri online putem observa că Spania este echipa considerată ușor favorită de bookmakeri în această partidă. Trupa lui Luis Enrique are cota 2.35 să obțină victoria, egalul are cota 3.65, iar succesul nemților are cota 2.87.

Spania 2.35 vs. Germania 2.87

Pariază aici

În schimb, bookmakerii consideră că sunt șanse bune să avem un meci cu multe goluri, motiv pentru care cota pentru pariul peste 2.5 goluri este 1.72. Cel sub 2.5 goluri are cota 2.15. Iar ambele echipe sunt văzute cu șanse bune să marcheze, cota pentru Ambele echipe înscriu fiind 1.57. Cei care cred că acest lucru nu se va întâmpla pot profita de cota 2.30.

Cel mai probabil scor este 1-1, care are cota 7.30. Victoria Spaniei cu 1-0 are cota 10.25, iar succesul nemților cu 1-0 are cota 9.50.

Scor corect 1-1

Alvaro Morata e jucătorul spaniol cu cele mai mari șanse să marcheze în orice moment, cu cota 2.67. El este urmat de Ansu Fati (cota 2.85), Ferran Torres (cota 3.00) și Marco Asensio (cota 3.10). De la nemți, Niclas Fullkrug și Kai Havertz au cota 3.30 fiecare să puncteze în orice moment, fiind urmați de Youssoufa Moukoko, cu cota 3.40.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash