Free cookie consent management tool by TermsFeedSchimbări majore la FCSB: Cum arată echipa probabilă pentru următorul meci

Schimbări majore la FCSB: Cum arată echipa probabilă pentru următorul meci

FCSB va face mai multe schimbări în echipa de start pe care o va trimite pe teren la confruntarea cu Dunajska Streda din manșa retur a turului 3 preliminar din Conference League, programată joi de la ora 20:30.

După succesul cu 1-0 din Slovacia, FCSB pornește cu prima șansă, dar moralul jucătorilor nu este tocmai bun în urma remizei dezamăgitoare din deplasarea de la CS Mioveni, care lasă echipa fără niciun succes în Superliga după patru etape disputate.

Iar Nicolae Dică se pregătește să facă mai multe schimbări în echipa de start, forțat atât de accidentări cât și de faptul că unii jucători l-au nemulțumit în ultima perioadă.

În acest moment, cea mai mare bătaie de cap este pentru postul de fundaș stânga, unde staff-ul medical încearcă să îl recupereze pe Risto Radunovic. Muntenegreanul este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, dar s-a accidentat în turul cu Dunajska Streda și a fost nevoit să facă o pauză de câteva zile. Staff-ul medical al FCSB este însă optimist că Radunovic va fi recuperat după contuzia suferită în Slovacia.

O altă problemă care s-a ivit este accidentarea lui Ovidiu Popescu. Acesta va lipsi în următoarele luni de pe teren după problemele de la Mioveni, iar absența lui reprezintă o altă bătaie de cap pe care Nicolae Dică o are, în ciuda lotului numeros pe care îl are la dispoziție. Radu Boboc, adus recent de la Farul, nu este pe lista cu jucători eligibili pentru confruntarea cu Dunajska Streda, astfel că cele mai mari șanse pentru titularizare le are Denis Haruț.

În apărare va reveni titular estonul Joonas Tamm, care va face pereche în centrul defensivei cu Joyskim Dawa. Cei doi se înțeleg bine, iar Tamm este un jucător foarte bun și la fazele fixe, drept dovadă cele două goluri marcate până în acest moment pentru gruparea roș-albastră.

Schimbări majore la FCSB – Cum ar putea arăta primul 11 în meciul de joi

Vor fi schimbări și de la mijlocul terenului în sus

La centrul terenului, Edjouma se va întoarce în echipa de start, după ce Adrian Șut a dezamăgit în confruntarea cu CS Mioveni. În schimb, Răzvan Oaidă are șanse mari să își păstreze locul de titular, fiind unul dintre preferații lui Nicolae Dică. Titularizarea sa ar însemna că FCSB va avea o abordare ceva mai echilibrată, întrucât el este mai degrabă un jucător de profil defensiv.

În față, David Miculescu va fi folosit ca extremă dreapta, în timp ce Darius Olaru va fi urcat în spatele atacantului. Octavian Popescu va reveni ca mijlocaș stânga, în condițiile în care Florinel Coman este accidentat și va absenta în următoarele săptămâni de pe teren după ce a fost diagnosticat cu o ruptură musculară. Atacant va fi Bogdan Rusu, jucătorul adus recent de la CS Mioveni, care îi va lua locul lui Ianis Stoica, cel care l-a dezamăgit crunt pe Nicolae Dică. Așadar, FCSB va efectua șase modificări în echipa de start.

Echipa probabilă cu Dunajska Streda: Târnovanu – Haruț, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma, Oaidă – Miculescu, Olaru, Oct. Popescu – Rusu.

FCSB e favorită la pariuri

FCSB a câștigat prima manșă cu 1-0, după un gol marcat de Joonas Tamm, și pornește ca favorită clară la calificare. Are cota 1.10 să avanseze în play-off-ul Conference League, în timp ce cota slovacilor este 7.00.

Pentru pariurile pe câștigătoarea în timpul regulamentar, FCSB are cota 1.72 să se impună, egalul are cota 3.70, iar victoria oaspeților are 4.60. În schimb, pariul sub 2.5 goluri are cota 1.80, în timp ce peste 2.5 goluri are cota 2.00.

Victorie FCSB & Sub 4.5 goluri

Cel mai probabil scor anticipat de bookmakeri este 1-0 pentru FCSB, care are cota 6.00, iar cei ce cred că se va înscrie în primele 15 minute pot profita de cota 3.10.

Dacă va trece de Dunajska Streda, FCSB se va duela în play-off-ul Conference League cu învingătoarea dintre Viking (Norvegia) și Sligo Rovers (Irlanda). Norvegienii au câștigat în prima manșă cu 5-1.

FCSB câștigă cu 1-0

Cotele pot suferi modificări.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash