Free cookie consent management tool by TermsFeedCând apare sezonul 2 Emily in Paris

Emily in Paris a fost una dintre marile surprize din 2020, fiind unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix. Iar dacă te întrebi când apare sezonul 2 Emily in Paris ai ajuns în locul potrivit. Cei de la Netflix au prelungit deja serialul pentru încă un sezon, astfel că fanii Emily in Paris au motive de bucurie.

Netflix nu a confirmat și data lansării, dar pentru cei care vor să știe când apare sezonul 2 Emily in Paris britanicii de Express.co.uk au aflat că lansarea se va produce în toamna anului 2021. Așadar, mai e ceva de așteptat până când se lansează sezonul 2 Emily in Paris, dar acesta este un prilej bun pentru a face previziuni despre ce se va întâmpla de acum înainte.

Emily in Paris a fost una dintre marile surprize din 2020,
Coperta serialului Emily in Paris

Ce se va întâmpla când apare sezonul 2 Emily in Paris

Prelungirea serialului cu un nou sezon a fost făcută într-un mod ingenios de cei de la Netflix. Șefa enervantă a lui Emily, Sylvie Grateu, a trimis o scrisoare în stilul său prin care a anunțat prelungirea serialului.

Totodată, actrița Lily Collins, care o interpretează pe Emily, a anunțat că își va păstra rolul și în sezonul 2. De asemenea, Ashley Park, cea care o interpretează pe bona Mindy Chen, a confirmat și ea prezența. Lucas Bravo (Gabriel), Samuel Arnold (Julien), Camille Razat (Camille) și Bruno Gouery (Luc) au fost confirmați și ei în sezonul 2.

“Vă scriem pentru a vă informa cu regret că Emily Cooper va trebui să rămână în Paris pentru o perioadă extinsă de timp. În pofida felului ei de a fi prea încrezător și a lipsei de experiență anterioară în marketingul produselor de lux, ea a reușit totuși să-i farmece pe unii dintre clienții noștri greu de impresionat, în timpul scurt petrecut de ea la Savoir.  Noroc sau ingeniozitate americană, mă înclin să cred că e prima variantă, dar rezultatele ei sunt impresionante”, se arată în scrisoarea semnată de Sylvie Grateau.

Când apare sezonul 2 Emily in Paris: Previziuni despre viitor

În ce privește ce se va întâmpla când se lansează sezonul 2 Emily in Paris, din informațiile existente până acum scenariul va aprofunda relația dintre Emily și Gabriel. Nu trebuie uitată însă nici relația de prietenie dintre Emily și Camille, iubita lui Gabriel. Rămâne de văzut ce va alege Emily.

Când apare sezonul 2 Emily in Paris
Scena cu Emily și Gabriel

“Viața lui Gabriel a fost tristă înainte ca Emily să apară. Știa ce vrea, dar nu știa cum să obțină acest lucru. Nu știa să fie cea mai bună versiune a lui. Emily nu este doar Emily. Este prima zi din restul vieții sale atunci când o întâlnește. Este atât de incântat de ce are să-i ofere”, a spus actorul Lucas Bravo, care îl interpretează pe Gabriel.

De asemenea, actrița Ashley Park, care o interpretează pe Ming, a vorbit despre posibilitatea să aibă o poveste de dragoste când începe sezonul 2 din Emily in Paris.

“Știu că sunt pe mâini bune și am încredere în ce este planificat. Ar fi distractiv să am o poveste de dragoste. Cel mai important lucru pentru mine este însă prietenia cu Emily”, a afirmat Ashley Park.

Ti-a placut serialul? Incearca si jocurile ca la aparate recomandate de noi

Va punem la dispozitie o scurta lista cu cele mai cunoscute jocuri ca la aparate cu o tema similara a serialului Emily in Paris. Franta are o istorie bogata si frumoasa care poate fi amintita intr-o mica masura in jocurile de pacanele gratis pe care le avem in colectia noastra.

Insider a cerut anularea serialului Emily in Paris

Dacă ar fi fost după cei de la publicația Insider, cei care se întreabă când se lansează sezonul 2 Emily in Paris ar fi primit răspunsul niciodată. Jurnaliștii americani nu înțeleg succesul de care are parte Emily in Paris și consideră că o idee potrivită ar fi fost anularea lui.

“Sterotipurile din acest serial legate de cultura franceză sunt atât de expirate încât este greu de crezut că Netflix a permis că un astfel de serial să fie făcut. Criticii și fiecare american care trăiește în Europa au taxat Emily in Paris pe bună dreptate, dar oamenii au fost sechestrați în casă cu nimic altceva de făcut în afară de a se uita la televizor, astfel că acest serial a fost un mare succes pentru Netflix”, au comentat cei de la Insider.

  1. Nu am avut o șansă cu adevărat, dar măcar acum avem acest lucru perfect.
  2. Beyonce valorează mai mult decât Mona Lisa.
  3. Ironia menopauzei. Tocmai când ai timp să-ți explorezi cu adevărat sinele matur, aventuros, senzual, vaginul intră în grevă.
  4. Îmi place Parisul, dar nu sunt sigură că Parisul mă place.
  5. Dorința nu înseamnă lipsă de respect. De fapt, e chiar oposul. Este un semn de respect.
Insider a cerut anularea serialului Emily in Paris
Emily in Paris, sezon 1
  1. Acum ești la Paris. Sunt sigur că putem găsi ceva mai bun decât untul de arahide.
  2. Aici este Paris. Toată lumea ia în serios cina.
  3. Fără t***e simple ca mine nu ați fi la moda.
  4. Parisul pare un oraș mare, dar este cu adevărat doar un oraș mic.
  5. Trăiești pentru a munci. Noi muncim pentru a trăi.

Cele mai tari replici din Emily in Paris

Așa cum am spus și mai devreme, dacă te întrebi când apare sezonul 2 Emily in Paris mai ai ceva de așteptat până la lansare, dar putem profita de acest prilej pentru a face o trecere în revistă a primului.

Emily in Paris ne-a oferit și câteva replici memorabile în primul sezon, iar 10 dintre ele au fost culese de cei de la Screen Rant, care au alcătuit un top.

Câți ani are Emily?

Un mister din prima parte, pe care poate îl vom desluși când apare sezonul 2 Emily in Paris, este legat de vârsta lui Emily. După aspect, Emily pare o tânără proaspăt ieșită de pe băncile facultății, fără o mare experiență de viață, aflată la prima vizită în afara Americii.

Emily chiar se îmbracă precum o școlăriță, cu fustițe scurte și în haine viu colorate. În momentul în care a fost întrebată daca Emily are 22 sau 35 de ani, actrița Lily Collins a lăsat să se înțeleagă că personajul principal e mai în vârstă decât lasă să se observe.

“Chiar dacă este prima dată pentru ea când călătorește singură și e prima dată pentru ea din multe puncte de vedere, nu mai are 20 și ceva de ani nici pe departe”, a spus Lily Collins în timpul unui interviu.

În viața de zi cu zi, actrița Lily Collins are 31 de ani.

Câți ani are Emily?
Emily in Paris

Unde s-a filmat Emily in Paris?

Acest serial prezintă totodată și numeroase obiective turistice ale Parisului. Acțiunea se petrece în mare măsură în arondismentul 5 din Paris, dar mai pot fi vizionate și alte obiective turistice. În această zonă se află și Universitatea Sorbona și Pantheonul. De altfel, Pantehonul este locul în care Emily a fost părăsită prin telefon de iubitul său din Chicago.

De asemenea, restaurantul la care lucrează Gabriel se numește în viața de zi cu zi Terra Nera, în timp pe patiseria preferată a lui Emily se află tot în acest cartier. În schimb, biroul The Savoir, la care lucrează Emily, se află în apropierea muzeului Luvru, în Place de Valois din arondismentul 1.

Scenele de la Operă, unde Emily a avut posibilitatea să-l confrunte pe Pierre Cadault, au fost filmate de fapt în Palais Garnier, clădire ce datează din 1875 și a fost gazda inclusiv a Fantomei de la Operă.

Jardin du Palais Royal este locul în care Emily o întâlnește pe cea care urmează să-i fie cea mai bună prietenă, bona Mindy. Și Jardin du Palais Royal se află în apropierea muzeului Luvru. O altă scenă aparte este cea în care Emily bea cafea cu un view superb către Turnul Eiffel. Această scenă a fost filmată în Le Cafe De L’Homme Trocadero.

Lucruri mai puțin știute despre Emily in Paris

  1. Actorul Lucas Bravo, care în Emily in Paris a intrepretat rolul bucătarului Gabriel, de care Emily se îndrăgostește, a mărturisit că a fost și în viața de zi cu zi bucătar în urmă cu câțiva ani.
  2. Foarte multe rochii din acest serial sunt asemănătoare cu cele din Sex and the City. Motivul este simplu: în ambele seriale de hainele actorilor s-a ocupat designerul Patricia Field.
  3. Mindy e cântăreață și în viața de zi cu zi. Cea mai bună prietenă a lui Emily, Mindy, are și o carieră muzicală aparte, fiind nominalizată inclusiv la Tony Award în 2018
  4. Ashley Park, Lucas Bravo și Samuel Arnold au locuit împreună în timpul filmărilor pentru primul sezon.
  5. Chiar dacă în serial nu vorbește franceză, actrița Lily Collins, care o interpretează pe Emily, vorbește fluent această limbă.
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash