Free cookie consent management tool by TermsFeed

Expresul Zăpezii (Snowpiercer) este unul dintre cele mai bune seriale disponibile pe Netflix în această vară. Din acest motiv, mulți fani din întreaga lume se întreabă deja când începe Expresul Zăpezii sezonul 2. Acțiunea explozivă a serialului, dar și finalul mai mult decât imprevizibil i-au făcut pe toți cei care au urmărit producția să se întrebe când începe Expresul Zăpezii sezonul 2. Este unul dintre cele mai bune seriale disponibile pe Netflix, astfel că echipa de producție aproape a finalizat filmările pentru sezonul 2.

afla acum când începe Expresul Zăpezii sezonul 2
Coperta Expresul Zapezii

Sezonul 2 din Expresul Zăpezii incepe in mai 2021

Astfel, răspunsul la întrebarea Când începe Expresul Zăpezii sezonul 2 este următorul: Conform The Sun, viitorul sezon va fi lansat în mai 2021. Producția putea fi gata mai rapid, dar pandemia de coronavirus a dat un pic planurile peste cap. Totuși, în luna iulie, actrița Lena Hall a anunțat că lucrurile sunt aproape puse la punct.

“Filmam ultimele momente ale sezonului 2 când a venit pandemia de coronavirus, eram la episoadele 9 și 10. Eram foarte aproape de final, eram aproape gata”, a declarat Lena Hall. Chiar dacă filmările sunt așteptate să se încheie în perioada următoare, apoi se va intra în post-producție, unde serialul va fi editat și montat. Tocmai din acest motiv, cei care se întreabă când începe Expresul Zăpezii sezonul 2 mai au de așteptat până în mai 2021.

În plus, actrița Annalise Basso, care o interpretează pe puștoaica enervantă LJ Folger, le-a dat fanilor o veste și mai bună: echipa de producție lucrează și la sezonul 3 din Expresul Zăpezii.


“Eram aproape de final cu sezonul 2 când am fost nevoiți să oprim filmările, dar zilele trecute am primit un telefon din partea echipei de producție. Nu vă pot da prea multe detalii, dar vă pot spune că sunt vești bune. Așteptăm o dată oficială pentru a începe filmările pentru sezonul 3 și sperăm să găsim puțin timp să încheiem și filmările pentru sezonul 2”, a afirmat Annalise Basso.

Ce se va întâmpla când începe Expresul Zăpezii sezonul 2?
Personajele principale din Expresul Zapezii

Ce se va întâmpla când începe Expresul Zăpezii sezonul 2?

Acum că ai aflat răspunsul la întrebarea când începe Expresul Zăpezii sezonul 2, putem trece mai departe și să vedem ce urmează pentru acest serial atât de îndrăgit. Cu riscul de a da câteva spoilere din primul sezon, iți putem spune că finalul a fost de-a dreptul captivant și că lasă frâu imaginației pentru Expresul Zăpezii sezonul 2.

“Dacă sezonul 1 te-a lăsat fără cuvinte, atunci sezonul 2 și Sean Bean (Mr. Wilford) te vor uimi!”, a anunțat echipa de producție pe contul de Twitter al serialului. În aceste condiții, există deja informații clare că în Expresul Zăpezii sezonul 2 îl vom vedea tot mai des pe misteriosul domn Wilford. Acesta a fost doar un mit în primul sezon, la un moment dat se părea chiar că nu există, dar finalul lasă ușile larg deschise pentru o apariție în forță în serial.

În plus, este de așteptat că în continuare acțiunea să fie axată pe personajul Andre Layton, interpretat de Daveed Diggs, care va continua lupta pentru a-și ajuta oamenii din “Coadă”. De asemenea, și Melanie va juca un rol important în sezonul 2 și rămâne de văzut dacă va reuși să pună din nou controlul pe tren.

“Provocarea reală pentru Layton este de a transforma omul revoluționar în ceea ce ar trebui să fie el, practic un om politic. Apoi apare o luptă și pentru Melanie, să vedem dacă dorința ei este de a renunța să mai fie inginer sau să revină la simpla supraviețuire. Iar domnul Wilford ar putea să provoace multă dezordine. Democrația din tren este în pericol”, a afirmat Graeme  Manson, membru al echipei de producție.

Având în vedere finalul primului sezon, este de așteptat, totodată, ca în Expresul Zăpezii sezonul 2 să își facă apariția o mulțime de personaje noi. Cel mai important va fi domnul Wilson, așa cum se poate observa din  teaserul  pentru sezonul 2 publicat deja de Netflix. “M-am întors și am venit să iau ce e al meu”, a afirmat acesta. În replică, Melanie, cea care a fost acuzată că l-a ucis pe domnul Wilson, promite că nu va ceda niciodată. “Nu iți voi da nimic, indiferent ce îmi faci”, i-a răspuns Melanie în teaserul pentru Expresul Zăpezii sezonul 2.

Ce s-a întâmplat în sezonul 1 din Expresul Zăpezii?

Știm deja când începe Expresul Zăpezii sezonul 2 și că vom mai avea de așteptat câteva luni bune, așa că iți propunem să facem o trecere în revistă a momentelor petrecute în primul sezon. Acțiunea din Expresul Zăpezii are loc la șapte luni după ce lumea devine un pustiu înghețat. Singurii supraviețuitori despre care ni se spune sunt cei din Expresul Zăpezii, un tren în care oamenii s-au refugiat pentru a putea supraviețui.

 Oamenii sunt împărțiți în diverse clase. Cei de la clasa 1 duc o viață luxuriantă și beneficiază de toate condițiile, în timp ce la polul opus îi găsim pe cei din “Coadă”, oamenii care s-au urcat în tren fără bilet, care trăiesc în condiții mizere și nu au acces în afara sectorului lor.

Expresul Zăpezii nu poate face nicio oprire, ci este forțat să meargă fără pauză pentru a nu îngheța. În plus, oamenii din tren au ferme de vaci, sere, baruri și cluburi de noapte. Clasa muncitoare este cea de la “clasa a treia”, cea care ține practic lucrurile în mișcare. Resursele sunt însă limitate și sunt destinate în special celor de la clasa 1. În aceste condiții, războiul claselor, nedreptatea socială și lupta pentru supraviețuire ies la iveală. Cei revoltați sunt în mod special cei din “Coadă”, care încearcă o revoluție pentru a schimba modul în care este condus trenul.

În primul sezon am putut observa cum Melanie Cavill, șefa departamentului de Ospitalitate, a învârtit toate roțile. Totul, învăluit în mister, cu ajutorul unor mesaje înregistrate ale domnului Wilford. Expresul Zăpezii este produs de TNT și are la bază filmul sud-coreean din 2013 cu același nume, dar și pe romanul grafic Le Transperceneige, apărut în Franța în 1982. Primul episod din Expresul Zăpezii a fost văzut la lansare de 3.3 milioane de oameni pe Netflix.

Jocuri de pacanele inspirate din filme

Te-a emotionat foarte tare un film sau serial TV? Poate ca vrei sa mai vezi personajele tale favorite si sa mai ai parte de suspans. Producatorii de pacanele gratis nu stau prea mult pe ganduri si lanseaza sloturi video pentru show-urile TV care au avut un impact major. In lumea jocurilor de cazino online ai parte de o oferta cu adevarat bogata pentru sloturile inspirate din filme pline de actiune si aventura.

Prezentarea personajelor principale din Expresul Zăpezii

Prezentarea personajelor principale din Expresul Zăpezii
Jennifer Connelly
Prezentarea personajelor principale din Expresul Zăpezii
Daveed Diggs
Prezentarea personajelor principale din Expresul Zăpezii
Mickey Sumner

Melanie Cavill (Jennifer Connelly): Este șefa Ospitalității din tren și cea care conduce practic Expresul Zăpezii. Totodată, este și Vocea Trenului, cea care transmite mesaje în toate compartimentele. Melanie este văzută ca fiind reprezentanta domnului Wilford, dar apoi aflăm că ea l-a lăsat în afara trenului pe acesta și s-a folosit de mitul omului puternic. De altfel, ea a creat trenul de la zero și este practic pricepută la orice.

Andre Layton (Daveed Diggs): Fost detectiv de poliție, Andre Layton este liderul revoluționarilor din Coadă. Reușește să iasă din Coadă pentru a rezolva mai multe crime din tren și cu acest prilej face pași importanți în revoluția pe care a pus-o la cale împreună cu colegii din Coadă. Într-un final, ajunge să pună stăpânire pe tren.

Bess Francis Till (Mickey Sumner): Blonda rebelă este un frânar empatic și grijuliu. Se apropie de Andre Layton când acesta rezolvă crimele din tren și trece de partea oamenilor din Coadă după ce află că, drept recompensă, acesta a fost trimis la sertar. Till are și o relație cu Jinju, una dintre bucătăresele din tren.

Ruth Wardell (Alison Wright): Este adjunctul lui Melanie Cavill în departamentul de Ospitalitate. Îi ajută pe pasagerii de la clasa I și are un respect enorm pentru domnul Wilford. De altfel, Wilford a recrutat-o personal. Spre finalul sezonului, Ruth întoarce armele împotriva lui Melanie Cavill.

Bennett Knox (Iddo Goldberg) – Inginerul din locomotiva trenului, este practic omul cel mai apropiat de Melanie Cavill și omul care îi știe toate secretele, inclusiv cel despre identitatea domnului Wilford. Din serial aflăm că între el și Melanie există chiar și o relație amoroasă.

Josie Wellstead (Katie McGuinness) – Este iubita lui Andre Layton din coadă. Medic veterinar de profesie, ea tratează bolnavii sau răniții. Este foarte curajoasă și a făcut parte din echipa revoluționară a Cozii.

John Oz Osweiller – Un frânar britanic destul de dur și direct, care este implicat în numeroase controverse. Pe lângă faptul că este homosexual, el face și trafic cu medicamente, lucru interzis în tren.

Roche (Mike O’Malley) – Șeful frânarilor din tren, e practic omul care trebuie să asigure ordinea. Fost ofițer de poliție, Roche are și o dramă, deoaarece doi dintre cei trei copii ai săi nu au supraviețuit înainte să urce în tren. Un om sensibil, el decide să sprijine revoluția lui Andre Layton.

LJ Folger Jr (Annalize Basso) – Puștoaica răsfățată de la clasa 1, care este implicată într-o crimă și în numeroase alte comploturi și conflicte. Avea o relație aparte cu bodyguardul și iubitul său Erik Sotto, pe  care îl punea să ucidă pentru a-i face pe plac.

Miles (Jaylin Fletcher) – Este copilul adoptiv al lui Andre Layton, e foarte inteligent și acest lucru îl ajută să fie scos din Coadă și trimis la școală alături de ceilalți copii de la clasele superioare. Visul său este să ajungă inginer și se bucură de sprijinul lui Melanie Cavill. Totul se întoarce însă împotriva lui Melanie Cavill, deoarece Miles avea și o misiune specială și este parte din revoluția pusă la cale de tatăl său.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash