Free cookie consent management tool by TermsFeedTrei pariuri de încercat la finala Simonei Halep de la Toronto

Trei pariuri de încercat la finala Simonei Halep de la Toronto

Trei pariuri de încercat la finala Simonei Halep de la Toronto. Simona Halep o va întâlni pe brazilianca Beatriz Haddad Maia în finala turneului de la Toronto, programată duminică, de la ora 20:30 📺 live la DigiSport.

Simona o va întâlni pe jucătoarea de pe locul 24 în clasamentul WTA într-un meci care o poate aduce pe locul 6 în clasamentul WTA. Dacă va pierde finala, Simona va urca de pe 15 până pe locul 9.

De partea cealaltă, Beatriz Haddad Maia și-a asigurat un salt de opt locuri după calificarea în finală și ajunge pe 16, iar dacă va câștiga turneul va urca pe 14.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de trei ori, iar scorul este 2-1 în favoarea Simonei. Sportiva noastră a învins-o în două seturi la Wimbledon 2017 și tot în două seturi la Australian Open 2022. În schimb, la Birmingham 2022 jucătoarea din Brazilia s-a impus în trei seturi.

Pentru Simona, aceasta va fi a patra finală pe care o va disputa la Openul Canadei. A câștigat turneul de două ori, de fiecare dată la Montreal, în timp ce în 2015 a fost învinsă în finala de la Toronto de Belinda Bencic.

Openul Canadei este unul dintre cele cinci turnee pe care Simona le-a câștigat de două ori în carieră, alături de Shenzhen, Madrid, București și Dubai. Nu i s-a întâmplat însă niciodată să câștige un turneu de trei ori. Are un bilanț de 23 de victorii și 18 înfrângeri în finalele WTA, respectiv 8 victorii și 9 înfrângeri în cele de categoria WTA 1000 (5 victorii și 5 înfrângeri pe hard).

Beatriz Haddad Maia, jucătoare care în trecut a fost suspendată pentru dopaj, se află în cel mai bun moment al carierei și va disputa cel mai important meci pentru ea de până acum. Ea a reușit să învingă deja la Toronto jucătoare periculoase precum Iga Swiatek, Belinda Bencic, Martina Trevisan, Leylah Fernandez și Karolina Pliskova. Este prima jucătoare din istoria Braziliei care a învins o ocupantă a locului 1 WTA, iar de la începutul lunii mai până în prezent are 27 de victorii.

Trei ponturi de încercat la finala Simona Halep – Beatriz Haddad Maia

1. Simona Halep să câștige finala @ 1.65

Sportiva noastră este considerată favorită la pariuri sportive, având cota 1.65 să obțină un succes. În schimb, cota lui Beatriz Haddad Maia este 2.54. Argumentele pentru un succes al Simonei sunt destule. Sportiva noastră are de partea ei valoarea și experiența, dar și-a recăpătat și încrederea și ritmul de joc. Are un bilanț favorabil în duelurile cu jucătoarea din Brazilia, iar singurul eșec a venit la Birmingham, într-un turneu premergător Wimbledon, în care sportiva noastră nu a forțat, ci l-a văzut doar ca pe o pregătire de Grand Slam. În schimb, în meciurile care au avut o miză mult mai mare, cum au fost cele de la Australian Open și Wimbledon, jucătoarea noastră a reușit să câștige în două seturi.

Halep castiga finala

2. Simona Halep să câștige setul 2 @ 1.62

Este de așteptat că Beatriz Haddad Maia să nu cedeze ușor și să forțeze totul încă din primul game. E clar că Simona nu va avea un meci ușor, însă în general e genul de jucătoare care evoluează mai bine în setul secund. Cu jucătoarea din Brazilia a câștigat de fiecare dată setul secund în cele trei partide. De altfel, Simona a câștigat setul secund în 14 din ultimele 15 partide pe care le-a terminat în circuitul WTA. Singura jucătoare în fața căreia nu s-a impus în setul secund a fost Elena Rybakina, în semifinala de la Wimbledon 2022.

Halep castiga Setul 2

3. Simona Halep să câștige și să fie peste 17.5 game-uri @ 1.95

Pentru cei care doresc o cotă ceva mai mare, pot merge pe varianta că Simona va câștiga și vor fi minim 18 game-uri. Acest pariu ar fi fost câștigător în ultimele patru partide disputate de jucătoarea noastră la Toronto. De asemenea, și brazilianca are meciuri lungi, iar pariul peste 17.5 game-uri ar fi fost câștigător în ultimele sale opt partide din circuit.

Halep castiga & peste 17.5 game-uri

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash